top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.10.31.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasók, mindig tudjátok, hogy ezeknek az üzeneteknek a szándéka az, hogy minden szinten segítsenek, azoknak, akik nyitottak a segítségre. Tudatában vagyunk annak, hogy a hétköznapi élet sok tekintetben nehézzé vált, mert sok minden, amihez hozzászoktatok, már nem úgy működik, mint régen. Engedjétek meg, hogy a folyamat mindenki számára olyan legyen, amilyennek ebben az időben lennie kell, hogy a fel nem ébredt többség felébredjen - ha nem is teljesen, de legalább egy új és magasabb értelemben, hogy miről is kellene szólnia az életnek.


Az energia, amit éreztek, egyre intenzívebbé válik, ahogy a Fény magasan rezonáló frekvenciái kapcsolatba kerülnek az alacsonyan rezonáló és sűrű energiákkal, amelyek évezredek óta uralták és meghatározták az emberiség gondolkodását. Ez a magas frekvenciájú energia mindenkit arra késztet, hogy megkérdőjelezze választásait, hiedelmeit és céljait - az életet általában véve úgy, ahogyan mindig is élték és hitték.


A hamis feloldása a célja mindannak, ami ebben az időben történik - a leleplezések, a felébredések, a változás, az ellenállás és sok régi, szilárdan rögzült paradigma lebontása. Soha ne tévesszétek szem elől azt a tényt, hogy azért választottátok a földi létet ebben az időben, hogy ne csak a személyes energetikai törmelékeket tisztítsátok meg, hanem azért is, hogy segítsetek a világ kollektív tudatosságának nehéz felemelésében.


Minden a terv szerint halad belül és kívül egyaránt. Bízzatok, és hagyjatok fel azzal, hogy folyamatosan mindent a régi eszközökkel próbáltok megjavítani. A csinálni, csinálni, csinálni egy háromdimenziós tevékenység, amire programoztak benneteket. Való