top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.10.17.


Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözlünk titeket, akik olvassátok az üzeneteinket, amelyek azzal a céllal kerülnek bemutatásra, hogy reményt, információt és Fényt hozzanak nektek a káosz és zűrzavar idején. Soha ne kételkedjetek abban, hogy minden a terv szerint halad.


Nagyon könnyű félelembe és kétségbe esni, amikor megfigyeljük mindazt, ami a világban jelenleg zajlik. Sokan szüntelenül folytatják a status quo fenntartására tett kísérleteiket, miközben egyesek a felszínre törő sűrű energia jelenlétét ürügyként használják arra, hogy azt tegyenek, amit akarnak. Mindenki érzi a Fény és a felhatalmazás beáramló energiáját, de az egyének csak a tudatállapotuknak megfelelően tudják értelmezni azokat.


A dualitás és az elkülönülés uralja a harmadik dimenziót, és a mindennapi élet minden aspektusában megnyilvánul. Az emberi elmék a kollektív háromdimenziós hitrendszeren keresztül látják és ítélik meg a világot. A változás félelmet hoz azok számára, akik nincsenek tudatában a Föld felemelkedési folyamatának. Attól félnek, hogy bármilyen változás ahhoz képest, amit ismernek és amiben jól érzik magukat, sok minden elvesztését eredményezi, amiért keményen megdolgoztak, még akkor is, ha a jelenlegi helyzetük fájdalmas, elégedetlen és kevésbé ideális.


Az emberi elme az Isteni Elmétől kapott input nélkül csak a fekete vagy a fehér fogal