top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.10.03.

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasóink, üdvözöljük üzeneteink olvasóit, üzeneteket, amelyek célja, hogy reményt és információt is hozzanak azoknak, akik fogékonyak a mélyebb igazságokra.


Tudjátok, hogy nem baj, ha a kollektív tudatosságban jelenleg burjánzó negativitást és félelmet tapasztaljátok. Tudtátok, hogy a Föld alacsonyabb rezonanciájú energiáiba fogtok belépni, és tudatában vagytok annak, hogy spirituális lény vagytok anyagi testtel, de mivel érzékenyek vagytok az energiára, legtöbbetek érezni fogja a sűrű energiákat, amelyeket a dualitásban és az elkülönülésben teljesen elmerült, félelemmel teli kollektíva sugároz.


A sok sűrű energia jelenléte ebben az időben a Föld felemelkedési folyamatát képviseli. A Földön belül régóta rejtett energiákat meg kell látnia, meg kell tapasztalnia és fel kell ismernie a többségnek, akik végül új és fejlettebb gondolkodással fogják megváltoztatni a kollektívát.


Soha ne álljatok ellen annak, amit fizikailag, érzelmileg, mentálisan vagy spirituálisan megtapasztaltok abban a hamis hitben, hogy nem spirituális, ha negatív érzelmeket, félelmeket vagy aggodalmakat éreztek. Inkább ismerjétek fel ezeket a dolgokat annak, amik - a háromdimenziós kollektívából áramló személytelen energiáknak. Soha ne állítsátok őket személyesen a sajátotoknak, különben a sajátotokká teszitek őket. Ne adjatok nekik hatalmat felettetek, hanem inkább engedjétek, hogy átáramoljanak rajtatok és újra kiáramoljanak - "Ó, már megint te...".