top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.09.19

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasók, üdvözlöm Önöket ebben az üzenetben, amelynek célja, hogy reményt, információt és erőt közvetítsen ezekben a káosz és szenvedés idején, amikor oly sokan szenvednek.


Soha ne kételkedjetek abban, hogy minden a terv szerint halad, mert annak ellenére, ahogy a dolgok tűnhetnek, a felemelkedési folyamat egy szükséges és fontos aspektusának vagytok tanúi, ami a nehéz és hamis energia rétegeinek feltárása és aktiválása, ami a két hatalomba és az elkülönülésbe vetett egyetemes hitből származó, majd évezredek alatt felhalmozott nehéz és hamis energia rétegeinek feltárása és aktiválása. Ezen energiák közül sokan láthatatlanul vagy irányítva maradtak, de még mindig jelen vannak, és rendelkezésre állnak, hogy azok, akik összhangban vannak velük, cselekedjenek rájuk.


Ahhoz, hogy a Föld magasabb dimenziós frekvenciákba tudjon váltani, először meg kell szabadulnia a régi és sötét energiától, mert ez az energia, valamint az abból származó teremtések egyszerűen nem tudnak összehangolódni a magasabb dimenziókkal. Ez igaz az emberekre is, ezért lehet, hogy fizikai, érzelmi, mentális, sőt spirituális problémákat tapasztalsz jelenleg.


Ha a reménytelenség érzését tapasztaljátok, amikor a világra néztek, ismerjétek fel, hogy amit láttok, azt háromdimenziós mércék szerint ítélik meg, hogy a dolgoknak milyennek kell lenniük vagy kinézniük ahhoz, hogy helyesek legyenek. Fontos, hogy mindig emlékezzetek arra, hogy az egész világ most egy új és másfajta energiát tapasztal, amelyben a régi, megszokott szabályok és azok érvényesítése már nem úgy működik, mint a múltban.


A szenvedés nagy része, amit a felébredettek és a fel nem ébredettek is tapasztalnak ebben az időben, annak az eredménye, hogy megpróbálnak ragaszkodni az elavult háromdimenziós normákhoz, hogy a dolgoknak hogyan kell lenniük, ami azon alapul, ami volt. A kétségbeesett és eredménytelen erőfeszítések, hogy valamit egy megszokott formába kényszerítsünk, nem fognak és nem is tudnak működni, mert a földi energia változott és változik, és sok mindent, ami a régi energiából alakult ki, összeomlásnak indít, mivel most nincs semmi, ami fenntartaná és fenntartja.


Lehet, hogy személyesen fájdalmat tapasztalsz valamilyen szinten, de ne feledd, hogy bármi, ami nincs összhangban a szeretettel, nem valódi, és nincs törvény, ami támogatná vagy fenntartaná. Ez az illúzió. Az emberi jó és az emberi rossz nagyon is valóságosnak tűnhet, de mivel ezek egy mélyebb mögöttes valóság fogalmai, nincs semmi, ami a helyén tartaná őket, és jönnek és mennek. Az emberileg jó látszatok nem valóságosabbak, mint a rosszak. Meditáljatok ezen.


Ne várjátok, hogy a régi sérülések, betegségek, hiedelmek vagy cselekedetek stb. tisztulása, amelyek közül néhányat sok életen keresztül aktívan magatokkal cipeltetek, egyik napról a másikra megtörténjen. A régi energiák tisztítása egy folyamat. A sejtmemóriában életeken át tárolt problémák minden szinten gyakran minden életben kifejeződnek, egyszerűen azért, mert a bennük lévő energia él és virul.


Amikor valamilyen fizikai, érzelmi, mentális vagy spirituális probléma újra és újra felmerül, vagy úgy tűnik, hogy örökké tart, próbáljatok meg nem elkeseredni, és emlékezzetek arra, hogy a régi tárolt energia felszabadítása egy folyamat, amely nem egyik napról a másikra történik.


Ti vagytok az erősek. Amint az ember ráébred arra a felismerésre, hogy kifejeződésében Forrás, többé nincsenek véletlenek, mert ezen a ponton a Felsőbb Én elkezdi magához vonzani az emberhez a mélyebbre lépéshez szükséges tapasztalatokat. Sok ilyen tapasztalat azt az érzést kelti az őszinte igazságtanulóban, hogy valahogy kudarcot vallott, de nem, ez egyszerűen azt jelenti, hogy a lélek most már készen áll az intenzívebb munkára. A jelenlegi földi idők nem a gyengéknek valók, ezért is választottak titeket arra, hogy a földön legyetek a felemelkedés folyamatában.


Könnyű szem elől téveszteni azt a tényt, hogy minden változik, amikor problémák merülnek fel, függetlenül azok természetétől. Egyszerűen megszokásból automatikusan az ismert háromdimenziós megoldásokra hivatkozunk, miközben az elme keményen dolgozik azon, hogy minden üres helyet a végzet és a ború jeleneteivel töltsön ki. Nem szabad elfelejteni, hogy a dolgok nem lesznek olyanok, mint régen. Sokan értik ezt intellektuálisan, de amikor problémák merülnek fel, visszatérnek a régi gondolkodásmódhoz és cselekvéshez, nem is tudván, hogy sok múltbeli megoldás már nem rendelkezik azzal az energetikai támogatással, amivel egykor rendelkezett.


Ez NEM jelenti azt, hogy nem lehet orvoshoz, gyógyítóhoz vagy valakihez fordulni segítségért, akiben megbízunk. Azt jelenti, hogy mielőtt ezt megteszed, kérdezd meg magadtól, hogy mit hiszel a problémával kapcsolatban, és hogy ez igaz-e az általad ismert igazság fényében. Hallgass az intuíciódra, és bízz benne ezekben és minden más kérdésben.


Az egyetlen valóság az Isteni Tudatosság és annak tulajdonságai. MINDEN más csak ennek a Valóságnak az illuzórikus fogalma. Ha az orvoshoz irányítanak, az nem jelenti azt, hogy kudarcot vallottál, egyszerűen csak azt jelenti, hogy még nem vagy teljesen tudatában az Istenségednek, de már úton vagy.


Ne álljatok ellen semminek. Vannak, akik eljutnak egy abszolút igazság megismeréséhez, majd elutasítanak mindenféle segítséget abban a hitben, hogy ragaszkodniuk kell a megismert igazsághoz annak ellenére, hogy az még nem vált tudatállapotukká. Ezek a kedvesek gyakran szenvednek fájdalmas betegségektől, sőt gyakran meg is halnak az igazságról szóló intellektuális állításba vetett vak hitük miatt. Soha ne tévesszük szem elől, hogy a tudatosság alkotja a külsőt, nem pedig az igazságról szóló kijelentések. Segítség és gyógyulás a tudatosság minden szintjén elérhető.


Legyetek erősek, kedveseim, mert ti kifejezetten ezekre az időkre jöttetek a Földre, amelyek során tudtátok, hogy előbbre vihetitek saját és a Föld bolygó evolúcióját. Minden a terv szerint halad.


Ahogy magasabb energiafrekvenciák áramlanak a Földre, automatikusan feloldanak mindent, ami nincs összhangban velük. Azok, akik ébren vannak, automatikusan többet integrálnak ezekből a magas frekvenciájú fényenergiákból, mert képesek összehangolódni velük, ami az oka annak, hogy sokan közületek most intenzív tisztulást tapasztalnak a fizikai fájdalom és általában a problémák formájában.


Mindig kérdezzétek meg magatoktól, amikor problémák merülnek fel: "Mit hiszek, ami miatt így érzek?". Ez elvezet benneteket ahhoz a bizonyos hiedelemhez, amit tartotok, és ami most felszínre tör, hogy felismerjétek és az igazsággal helyettesítsétek. Az integráció és a tisztulás egy olyan folyamat, amely egyszerűen nem történhet meg egyik napról a másikra, mert a fizikai test képtelen lenne biztonságosan elviselni a magas frekvenciájú energia azonnali, teljes letöltésének nyomását.


Azok, akiket látszólag nem érdekelnek a spirituális dolgok, gyakran úgy tűnik, hogy jól vannak, és talán elgondolkodtok azon, hogy lehet az, hogy nekem, aki arra törekszem, hogy fényt és szeretetet hozzak a Földre és önmagamra, mindezekkel a problémákkal küzdök, míg ez a személy, aki teljes mértékben a háromdimenziós gondolkodáson alapuló életet él, és minden fájdalmát és örömét a fizikából szerzi, úgy tűnik, hogy nincsenek problémái.


Tudjátok, hogy amikor ez a személy spirituálisan készen áll, ő is elkezdi a felhalmozott régi energiák tisztítását, amelyek talán nem ebben az életben lesznek. Ne ítélkezz magad vagy mások felett a látszat alapján, a jóról és a rosszról alkotott elképzelések alapján. Soha nem tudhatod, mi zajlik a másikban. Azok, akiknek látszólag a legkatasztrofálisabb életük van, valójában talán éppen olyan dolgokat fejeznek be, amelyeket meg kellett tapasztalniuk vagy fel kellett oldaniuk ahhoz, hogy spirituálisan fejlődhessenek.


Üdvözöljetek szeretettel minden látottat és láthatatlant, azokat, akikről hallotok, és azokat, akikkel kapcsolatba kerültök. Ez nem azt jelenti, hogy érzelmi vonzalmat próbálsz érezni valaki iránt, mert valójában lehet, hogy nem is kedveled az illetőt, és ez rendben is van. Tanulj meg egyszerűen a szemükbe nézni és elismerni a mögöttük lévő életerőt, miközben emlékezz arra, hogy csak egyetlen Életerő van, és az Isten. Ez a munka, egyszerűen elismerni Isten jelenlétét mindenben, amit látsz, hallasz, ízlelsz, érintesz vagy szagolsz, abban a felismerésben, hogy semmi más nem létezik.


Gyakorold ezt, miközben a napodat töltöd. Vizualizáljátok a fény egy apró szikráját minden ember szívében - az eladó a boltban, egy munkatárs, a UPS vagy a postás, egy gyermek vagy idős ember, a rendőr. A szeretetnek nincsenek szintjei - egy kedves szó, az ajtó nyitva tartása valakinek, a kutya megsimogatása, vagy az, hogy időt szánsz egy fa vagy virág lényegének tiszteletére - mind szeretet. Minden látszólag hétköznapi szolgálat, amelyet tisztelettel és szeretettel végzünk, Fénymunka. Tanuld meg felismerni minden élet isteniségét, és ez hamarosan a tudatállapotoddá válik, amely kifejeződik rajtad keresztül, bárhová is mész. Sokan vagytok már ezen a szinten.


Üzenetünk egyszerű: Csak folytassátok tovább. Tudjuk, hogy a problémák és a káosz végtelennek tűnik, és hogy semmi sem fog történni vagy megváltozni, de ez az evolúció folyamata. Így megy végbe egy bolygó felemelkedése. Más bolygók már megtették.


Az evolúció egy folyamatosan kibontakozó folyamat, amelyet nem lehet megállítani vagy elkerülni, mert az Isteni Tudatosság az egyetlen valóság, és mindig is az volt.


Az EGY, amely végtelen formában és változatosságban fejezi ki önmagát.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page