top of page
Keresés

Az Arkturiai Csoport üzenete, 2021.09.19

Marilyn Raffaele csatornázása


Kedves olvasók, üdvözlöm Önöket ebben az üzenetben, amelynek célja, hogy reményt, információt és erőt közvetítsen ezekben a káosz és szenvedés idején, amikor oly sokan szenvednek.


Soha ne kételkedjetek abban, hogy minden a terv szerint halad, mert annak ellenére, ahogy a dolgok tűnhetnek, a felemelkedési folyamat egy szükséges és fontos aspektusának vagytok tanúi, ami a nehéz és hamis energia rétegeinek feltárása és aktiválása, ami a két hatalomba és az elkülönülésbe vetett egyetemes hitből származó, majd évezredek alatt felhalmozott nehéz és hamis energia rétegeinek feltárása és aktiválása. Ezen energiák közül sokan láthatatlanul vagy irányítva maradtak, de még mindig jelen vannak, és rendelkezésre állnak, hogy azok, akik összhangban vannak velük, cselekedjenek rájuk.


Ahhoz, hogy a Föld magasabb dimenziós frekvenciákba tudjon váltani, először meg kell szabadulnia a régi és sötét energiától, mert ez az energia, valamint az abból származó teremtések egyszerűen nem tudnak összehangolódni a magasabb dimenziókkal. Ez igaz az emberekre is, ezért lehet, hogy fizikai, érzelmi, mentális, sőt spirituális problémákat tapasztalsz jelenleg.


Ha a reménytelenség érzését tapasztaljátok, amikor a világra néztek, ismerjétek fel, hogy amit láttok, azt háromdimenziós mércék szerint ítélik meg, hogy a dolgoknak milyennek kell lenniük vagy kinézniük ahhoz, hogy helyesek legyenek. Fontos, hogy mindig emlékezzetek arra, hogy az egész világ most egy új és másfajta energiát tapasztal, amelyben a régi, megszokott szabályok és azok érvényesítése már nem úgy működik, mint a múltban.