top of page
Keresés

Az Arktúriai Csoport üzenete, 2022.06.05.

Marilyn Raffaelle csatornázása


Kedves olvasók, üdvözöllek benneteket ebben az üzenetben, amely valójában a ti üzenetetek, mert a tudatosság magához vonzza azt, amivel összhangban van, és így ezeken az üzeneteken keresztül magatokhoz vonzzátok azt, amit tudnotok kell, amit meg kell értenetek, és amire készen álltok. Ezért olyan fontos, hogy tudatában legyetek annak, hogy mit tartotok a tudatosságotokban.


A világ eseményei továbbra is stresszt és zavart okoznak mindenki számára. Azok, akik elérték az egység tudatosságát, megértik, hogy energetikai váltás zajlik, de ők is szomorúságot éreznek, mert tudják, hogy a világ annyira másképp is lehetne. Soha ne feledjétek, hogy egy új és más világ a cél, az Isteni Terv, és meg fog történni. Engedjétek meg a folyamatot, kedveseim, mert minden a terv szerint halad, és minden, ami nem az Isteni tudatosságban és tudatosságból fakad, az csak átmeneti.


Sokan közületek úgy találják, hogy egyre inkább vonzódnak ahhoz, hogy visszalépjenek olyan tevékenységektől és emberektől, amelyek egykor fontosak voltak számukra. Ez azért van, mert fejlődtetek és a tudatosságotok már nem rezonál összhangban néhány ilyen tevékenységgel és személlyel. Ez nem azt jelenti, hogy ezek a dolgok helytelenek vagy hamisak voltak, ez egyszerűen azt jelenti, hogy a tudatosság egy másik állapotába léptetek át.


Amikor úgy döntötök, hogy visszavonultok azoktól a dolgoktól, amelyek egykor nagy szerepet játszottak abban, hogy kik voltatok, az gyakran dühös reakciókat vált ki azokból, akik tevékenységeken keresztül vagy társakként kapcsolódtak hozzátok. Visszavonulásotokat személyes elutasításnak tekintik azok, akik még nem képesek megérteni, hogy az energia a hasonló energiával való összehangolódásra törekszik, és a ti energiátok megváltozott.


Szeressétek azokat, akik esetleg megbántva és elutasítva érzik magukat, mert már nem élvezitek azokat a dolgokat, amelyeket egykor csináltatok. Ne bocsátkozzatok vitába. Vegyetek részt néha-néha, mert nem árt "játszani a játékot", hogy olyan szinten tudjatok szeretni, amit meg tudnak érteni. Gyakran előfordul, hogy azok, akik régóta közeli barátok voltak, nyitottak arra, hogy bizonyos dolgokat befejezettnek érezzenek számodra, és ez nem a személyes elutasításuk. Ezek a barátságok gyakran magasabb és kielégítőbb formában folytatódnak.


Minden, ami jelenleg ismert és elfogadott a harmadik dimenziós hitrendszerben, változik. Néhány dolog radikálisan fog változni, néhány pedig nem, de ahogy a kollektív tudatosság egyre inkább felébred, nem tehet mást, mint hogy magasabb formákban nyilvánul meg. Sok régóta fennálló intézmény és hiedelemrendszer nem lesz többé olyan, mint amilyen volt, mert az energia, amely fenntartotta és fenntartja őket, nem fog többé létezni.


Azok, akik teljes mértékben a háromdimenziós hitrendszerben élnek, és a külső világtól függ a boldogulásuk, ebben az időben félelmet tapasztalnak. A változás lerombolja azt az illuzórikus alapot, amire az életüket építették, és ettől csak vergődnek és zavarodottak lesznek. Azonban a hamis alap leomlása gyakran ébresztő hívás, ami ahhoz szükséges, hogy új és magasabb gondolkodásmódra kényszerítse őket. Engedjétek meg a folyamatot, kedveseim, csak engedjétek meg, bízzatok és tudjátok, hogy minden, ami ebben az időben történik, a földi felemelkedési folyamat egyik aspektusa, még ha a dolgok nem is tűnnek nagyon spirituálisnak.


A harmadik dimenziós élet arra épül és abból nyilvánul meg, ami már ismert és elfogadott a dualitás, az elkülönülés és a két hatalom egyetemes tudatosságában. Mivel még nem értik meg, hogy minden válasz belül van, a többség továbbra is a "szakértőkhöz" fordul az élet minden területén - vallás, filozófia, oktatás, jog, orvostudomány, kormányzat stb. a válaszokért, igazságért és tudásért.


Mivel a legtöbb szakértő a háromdimenziós hitrendszeren keresztül kutat, merít információkat és jut következtetésekre, az általuk hirdetett tények, amelyeket egy adott témában a végső szónak fogadnak el, a tudatosság változásával együtt változni fognak, így ezek a szakértők és az eredményeiktől függők összezavarodnak, dühösek, kirohanóak és ellenállók lesznek, amikor új ötletek kezdenek felszínre törni.


A szakértők megállapításait a legtöbb ember mindig is igazságnak tekintette, de ahogy egyre több ember ébred fel és kezd bízni az intuíciójában, úgy kezdenek megkérdőjelezni sok általánosan elfogadott hiedelmet. Az újonnan felébredt tudatosságuk révén új szemmel néznek a világra, és úgy döntenek, hogy elutasítanak sok olyan régóta fennálló társadalmi és vallási szabályt, amelyek rabságban tartották őket.


Sok mai fiatal elutasítja az általánosan elfogadott háromdimenziós szabályokat és előírásokat, szüleik megdöbbenésére. Nagyon fejlett lelkek nagy száma döntött úgy, hogy ebben az időben inkarnálódik, hogy fejlett tudatosságuk Fényét hozzáadja a kollektívához. Többségük már régen túlfejlődött azon, amit a Föld mai hitrendszere még mindig valóságosnak és fontosnak tart. Fejlett tudatállapotuk számára sok jelenlegi háromdimenziós szabály és előírás egyszerűen ostobának, jelentéktelennek és lényegtelennek tűnik.


A földi energia sűrűsége megakadályozza őket abban, hogy ténylegesen emlékezzenek arra, hogy kik ők és miért jöttek. Nem értik, miért "mások", és gyakran nem illeszkednek be társaik közé. Emiatt sokan depresszióssá, zavarodottá, sőt öngyilkosokká válnak. Idővel és érettséggel azonban a legtöbbjük végül megérti, hogy egy kicsit játszania kell a háromdimenziós játékot ahhoz, hogy azok is megértsék, akik még nem az ő tudatossági szintjükön vannak, és tegyék azt, amiért jöttek.


Szülők, ne próbáljátok ezeket a gyerekeket háromdimenziós formákba kényszeríteni, amelyeken már túlfejlődtek. Szeretetteljes útmutatásra van szükségük ahhoz, hogy egy olyan világban éljenek, amely nem teljesen rezonál velük, de engedjétek, hogy az intuíciótok vezessen benneteket, nem pedig a társadalmi vélemény.


A félelem az oka annak, hogy oly sokan továbbra is ragaszkodnak elavult hiedelmekhez, még akkor is, ha azok fájdalmas, beteljesületlen és néha egyenesen szörnyű élettapasztalatokhoz vezettek. A félelem nem más, mint a szétválasztó tudatosság kifejeződése, és a földön lévő minden viszály mögöttes forrása.


Amikor az ember azt hiszi, hogy elkülönül Istentől, az emberektől, más életformáktól és attól, amire szüksége van, akkor úgy érzi, hogy nem szeretik és nem kívánatos. Mivel nem tudják, hogyan kezeljék ezeket az érzelmeket, gyakran hibáztatják azokat, akik az életükben vannak, fizikailag, érzelmileg és mentálisan ostorozzák őket, hogy bebizonyítsák, hogy ők "valakik", van hatalmuk, és méltóak a tiszteletre és a szeretetre. Ez könnyen megfigyelhető gazdag és szegény egyéneknél, egyes rendőröknél, kormányoknál, egyes hadseregeknél, vállalatoknál és sok mai háromdimenziós intézményben.


Nyissátok meg magatokat a Fény előtt, kedveseim. Engedjétek meg, hogy az új és magasabb rendű friss levegőnek kiemelkedő helye legyen a gondolkodásotokban, ahelyett, hogy továbbra is folyamatosan a jelent hasonlítgatjátok a múlttal. Annak ellenére, amit sokan hisznek és remélnek, a múlt nem fog pontosan úgy visszatérni, ahogyan volt, mert az energia, ami kialakította, már nem ugyanaz. A tudatosság a forma szubsztanciája, és a kollektíva a tudatosság új és magasabb állapota felé való megnyílás folyamatában van.


Engedd meg magadnak, hogy elengedj mindent, amit befejezettnek és teljesnek érzel, függetlenül attól, hogy mások mit mondanak neked. A felhatalmazás a belső vezetésetekben és intuíciótokban való bízás, és aszerint való cselekvés.


A FÉNY LENNI nem jelenti azt, hogy mindig tudatosan a spirituális igazságra kell gondolnod. Ha egyszer elérted az igazság és az egység tudatosságát, az örökre a tiéd, és spirituálisan tovább fog kibontakozni, mert a Tudatosság végtelen. Tudjátok, hogy soha nem térhettek vissza egy kinőtt tudatossági állapotba, még akkor sem, ha megpróbálnátok, ahogy azt néhányan tették abban a reményben, hogy ez megkönnyíti az életet.


Amikor boldog vagy, és azt csinálod, amit szeretsz, az energiád magasabb frekvencián rezeg, mert a szeretet és az öröm a valóság. Mivel csak EGY van, tudatosságod állapota mindenki másra is hatással van. A természetben töltött idő, egy virág illatának megérezése és szépségének megbecsülése, a gyerekek játékának figyelése, egy jó könyv olvasása, a barátokkal való beszélgetés, a szeretett munka, vagy egy olyan kreatív tevékenység, amit élvezel, mind spirituális tevékenység, mert magasabb frekvenciára emeli az energiádat.


Az a hiedelem, hogy nem vagyunk spirituálisak, ha a tudatos istentiszteleten vagy a hivatalos imán kívüli tevékenységeket végzünk, régi vallási tanításokat és dogmákat tükröz, amelyek még ma is élnek és virulnak. Az olyan tanítások, amelyek szerint a hétköznapi emberi élet élvezete nem spirituális, még mindig elterjedtek egyes egyházakban, sőt, olyannyira, hogy szabályokat diktálnak arra vonatkozóan, hogy pontosan mely tevékenységek spirituálisak és megengedettek, és melyek büntetésre méltó bűnök.


Régóta azt tanítják, hogy a szenvedés közelebb hozza az embert Istenhez, hogy ahhoz, hogy "szentté" váljon az embernek szenvednie kell, és a szenvedést Istennek kell felajánlania, hogy jóvátegye veleszületett emberi bűnösségét, mintha Isten örülhetne az Önvaló individuális szenvedésének . Egyesek úgy vélik, hogy ha nem szenvednek eleget, akkor fizikai fájdalmat okozó tevékenységekkel kell segíteniük a dolgokat. Ha a szenvedés létezne az Isteni Elmében, akkor azt az Isteni Törvény állandóan a helyén tartaná, és soha nem lehetne meggyógyítani vagy megváltoztatni.


Ezek a tanítások régen kezdődtek, mert lehetővé tették a hatalmon lévőknek, különösen a vallási hatalomnak, hogy irányítsák és elvegyék a többség életét, amely tanulatlan és naiv volt. A legtöbben közületek e hiedelmek hatása alatt éltétek az életeiteket, és talán azt tapasztaljátok, hogy időnként felbukkannak a szenvedésről való gondolkodásotokban. A szenvedés valóban ébresztő lehet azok számára, akiknek szükségük van rá, de az olyan elképzeléseket, amelyek szerint a szenvedés örömet okoz Istennek, annak a képtelenségnek kell tekinteni, amit képviselnek, és egyszer s mindenkorra el kell engedni.


Tudnotok kell, hogy...

Isten nem leli, soha nem lelte és soha nem is fogja örömét lelni az ÖNvaló szenvedésében, mint ahogy azt ti teszitek.


Mi vagyunk az Arkturiai Csoport.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page