top of page
Keresés

Az Arktúriai Csoport üzenete, 2022.04.24.

Marilyn Raffaelle csatornázása


Üdvözlöm kedves olvasóinkat.


Tudjátok, hogy mind személyesen, mind globálisan minden a terv szerint halad, a Föld felemelkedésének isteni terve szerint. Ez a bátorság, de a remény és az öröm ideje is, mert amiért jöttetek, hogy tanúi legyetek és részesei legyetek (a felemelkedési folyamatnak), az pontosan az, amit most tesztek.


Nagyon könnyűvé és népszerűvé vált a mai világot összehasonlítani az elképzelt koncepciókkal arról, hogy milyen csodálatosak voltak a dolgok régen. Ne engedjétek meg magatoknak, hogy ebbe a gondolkodásmódba ragadjatok, mert nem azért választottátok az inkarnációt, hogy egyszerűen csak boldog háromdimenziós életet éljetek, bár ez is része lehet és része is lesz a dolognak. Spirituálisan fejlett egyénekként önként jelentkeztetek arra, hogy részesei legyetek a felemelkedési folyamatnak, mert tudtátok, hogy a fejlett tudatállapotok megnövekedett jelenléte Fényt adna a kollektív tudatosságnak, lehetővé téve egyre több egyén számára a felébredést.


A háromdimenziós energia jelenleg alacsony, lassú és sűrű frekvencián rezeg. Ami fizikai szemmel látható, az nem Isten tökéletes Ideális Földje, hanem mint minden anyagi forma, az Isten tökéletes teremtésének háromdimenziós fogalma. A Föld háromdimenziós formája a szépség és az élet ékköveként indult, amely Isten végtelen kreativitását és tökéletességét tükrözte, amíg a tudatlan, hipnotizált elmék, amelyek a dualitás és az elkülönülés hiedelmeivel kondicionáltak, önző módon elkezdték kifosztani a Föld ajándékait, nem törődve vele, mint élőlénnyel. Elkezdték elpusztítani a Föld tökéletes háromdimenziós formáját, és az idő múlásával az eredmény az a világ lett, amit most láttok. Azonban minden Isteni Idea érintetlenül marad, mint Isten aspektusai, és a Föld ismét magasabb frekvencián fog megnyilvánulni, ahogy az emberiség felébred.