top of page
Keresés

Az Arcturusból érkező új energiák

∞A 9D Arcturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Elhatároztuk, hogy több energiát fogunk küldeni nektek a szívközpontúságotokat támogatva, mert észrevettük, hogy mennyivel tovább fejlődtök spirituálisan, amikor egyszerűen csak erre a szívtérre összpontosítjátok magatokat. Tudjuk, hogy az elmétek képes bonyolítani a dolgokat mindannyiótok számára ott a Földön, és hogy minél kevesebb gondolatotok van, és minél kevesebb hiedelemhez ragaszkodtok, annál jobb.


Tényleg csak arra kell összpontosítanotok, ami éppen most történik, abban a pillanatban, amiben vagytok, és minden más, amit tudnotok kell, el fog jönni hozzátok. Egy gondolatként fog eljutni hozzátok a semmiből. Minél kevesebbet gondolkodtok, annál többet fogtok csatornázni. Egyre gyorsabb és gyorsabb manifesztációs időket fogtok megtapasztalni, amikor a szívetekre összpontosítotok, mert sokkal inkább kapcsolatban lesztek az érzéseitekkel. Sokkal nagyobb valószínűséggel fogtok felajánlani egy rezgést szándékosan. Jelen lesztek és földeltek lesztek.


Az egységtudatot akarjátok érezni, mert ez az igazság. Kiterjedtnek akarjátok érezni magatokat, mert ez az igazság. Érezni akarjátok a szeretetet, ami vagytok, mert ez az igazság. A fejetekkel igazzá tudtok tenni valamit, még akkor is, ha nem akarjátok, hogy igaz legyen. Gondoljatok erre egy pillanatra. Látjátok tehát, hogy sokkal logikusabb, ha a szívközpontúságra összpontosítotok, de ez megköveteli, hogy bízzatok abban, hogy amit tudnotok kell, az eljön hozzátok abban a pillanatban, amikor tudnotok kell.


És így az energiák, amiket most küldünk nektek, ezt a bizalmat erősítik bennetek, hogy elengedhessétek az elmeorientáltságot, a problémák függőségét, amiket aztán meg tudtok oldani. Tudjuk, hogy jelenleg sok energiát küldünk nektek, és ez a tendencia folytatódni fog, mert sokoldalú lények vagytok, és mert sok támogatásra van szükségetek, és sok támogatást kértek, és nekünk, akik a magasabb birodalmakban vagyunk, csak el kell döntenünk, hogyan fogjuk ezt megtenni.


Jelenleg jó, ha tudjátok, hogy energetikai támogatást kaptok ahhoz, hogy jobban a szívközpontba kerüljetek, jelenlévőbbek, földeltebbek legyetek, és jobban meg tudjatok érezni mindent, ahogyan az felbukkan, hogy tudjátok, mit küldötök ki az univerzumba. És ha ezt tudjátok, akkor tudjátok, hogy mit fogtok visszakapni az univerzumtól. És mindez sokkal fontosabb, mint azon gondolkodni, hogy mit fogsz ebédelni néhány óra múlva.


Most azonnal helyezkedjetek el a szívetek terében, és érezzétek a megkönnyebbülést, hogy nem kell még egy gondolatot gondolnotok, mert túlságosan ráhangolódtatok, túlságosan tudatában vagytok annak a szeretetnek, ami valójában vagytok, és annak, hogy ez milyen érzés. Mindig támogatni fogunk benneteket ebben, de az elkövetkező hetekben és hónapokban, azok számára, akik nyitottak erre, érezni fogjátok ezeket az energiákat, és képesek lesztek észrevenni a lökést, amit a szívtérbe kaptok, és ez a lökés nagyon jó érzés lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page