top of page
Keresés

Az alvók felébresztése

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon szorosan együttműködünk a napotokkal, hogy egy másfajta energia- és fényátvitelt hozzunk létre, ami érzékelhető lesz azok számára, akik ébren vannak és figyelnek arra, hogy mit éreznek. Már most is nagyon sok mindent érezhettek, ami a Napotokból, a Földetekből, az óceánjaitokból és az egész Anyatermészetből jön. Nagyon sok mindent érezhettek a csillagokból, a csillagok fényéből, sőt még a holdfényből is, ha ráhangolódtok, ha odafigyeltek.


Amit a Napotokkal dolgozunk, az mindenkire hatással lesz, függetlenül attól, hogy mennyire érzékenyek, és függetlenül attól, hogy odafigyelnek-e a különböző módokra, ahogyan az energiák és a fény a különböző égitestekről ér benneteket. Az első és legfontosabb dolog, amit tennetek kell ahhoz, hogy mindebből a legtöbbet profitálhassatok, az lesz, hogy a fizikai testetekbe földelődjetek. Ezután meg kell bizonyosodnotok arról, hogy a Földanyába földelődtök, harmadszor pedig meg kell nyílnotok az energiák előtt, amelyek ezekből a nagyon is valóságos, nagyon is érzékelhető, nagyon is fizikai lényekből és testekből érkeznek.


A fény, amit kaptok, a fizikai valóság egy olyan aspektusa, amely valóban spirituális. Minden lehet spirituális, ha így álltok hozzá, de valami, ami alapvetően spirituális természetű, valami, ami olyan jól képviseli a Forrást és a Forrás Szeretetét, extra figyelmet kaphat azoktól közületek, akik ébren vannak, és hatással lehet azokra is, akik még alszanak. Mi, a napotokkal együtt, reméljük, hogy több alvó embert ébresztünk fel a fénnyel, ami a legjobb dolog, amivel fel lehet ébredni. Az embereknek természetesen hagyniuk kell, hogy ez a fény érje őket, és jobb, ha közvetlenül engedik be a fényt, nem pedig egy ablakon keresztül, de még az ablakon keresztül érkező fény is hatással van rátok.


Szeretnénk, ha éreznétek a különbségeket, amelyeket akkor érzékelhettek, amikor tudatában vagytok annak, hogy napfény ér benneteket, és akkor, amikor csillagfény és holdfény ér benneteket. Ébredjetek rá arra az igazságra, hogy mindig segítséget kaptok, és hogy a segítség körülöttetek van. Nem kell keresned, és nem kell kérned. A segítség azonban nagyobb hatással van rád, ha tudatosan és szándékosan beengeded. Ezért most erre bátorítunk benneteket, tudván, hogy sokan már megteszitek, de néhányatoknak egyszerűen szüksége van arra, hogy időről időre emlékeztessenek benneteket arra, hogy mennyi erőteljes energia érkezik mindenhonnan.


Ez egy olyan időszak, amikor sütkérezhetsz és fogadhatod azt, ami mindig is ott volt neked, mindig is segíteni akart, és ez a segítség most éppen felerősödik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page