top of page
Keresés

Az a felébredt kollektíva, amelyre a földönkívüliek várnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Rendkívül elégedettek vagyunk azzal a fejlődéssel, amit érezzük, hogy a kollektív tudatosságotokon belül ott a Földön elértetek. Többen vagytok ébren a Földön, mint bármikor az emberi történelem során. Ez azt jelenti, hogy megvan a kollektív erőtök ahhoz, hogy nagy változásokat lássatok a bolygótokon, de azt is jelenti, hogy el kell engednetek azokat a hiedelmeket, amelyek elválasztanak benneteket, hogy felébredt kollektívaként hasznosítani tudjátok a kollektív erőtöket.


El kell engednetek azokat az elképzeléseket, amelyek egyik vagy másik táborba sorolnak benneteket, hogy végre szabadok lehessetek, hogy egyesüljetek, hogy összejöjjetek, hogy a világot jobbra változtassátok. És így ahelyett, hogy azokra a részletekre összpontosítanátok, amelyekben nem értetek egyet, arra kérünk benneteket, hogy azokra az igazságokra összpontosítsatok, amelyekben egyetértetek.


Azokról az igazságokról beszélünk, amelyek magukban foglalják a szuverenitásotokat, mint Forrásenergia Lények és teremtők, és azt is tudjuk, hogy abban is egyetértetek, hogy változásokra van szükség a Földön, hogy egy harmonikusabb világ legyen, ahol mindenki szabad, ahol mindenkit tisztelnek, és ahol az emberek nem harcolnak tovább azon, hogy melyik vallás a helyes, és nem harcolnak tovább az erőforrásokért, mint az olaj, és a határokért, amelyek elválasztanak benneteket, a határokért, amelyek teljesen szükségtelenek.


Ti egy emberi faj vagytok, és azoknak, akik ébren vannak, egyedülálló lehetőségük van arra, hogy különböző véleményetek és nézőpontotok ellenére összejöjjetek. Mindannyiótoknak megvan a lehetősége, hogy azzá a kollektívává váljatok, amivé a földönkívüliek, akik hajókon várnak rátok a légkörötökben. Egy egységes emberiséggel akarnak kapcsolatba lépni, olyannal, amelyről tudják, hogy megbízhatnak benne, és azt is szeretnék látni, hogy fejlődtök addig a pontig, ahol már nem látjátok a másságot ijesztőnek vagy rossznak. Fogadjátok el a köztetek és a többi ember közötti különbségeket az új korszak és a spirituális közösségen belül.


Jobb, ha nem értetek mindenben egyet, mert nem akartok szektává válni. Tiszteletben akarjátok tartani a létező sokféleséget, és meg akarjátok látni a Forrásenergiát is minden egyes embertársatokban, hogy harmonikus egésszé tudjatok összeállni, ami az az ötödik dimenziós társadalom lesz, amit meg akartok teremteni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page