top of page
Keresés

Az 5D kristályos energia rács befejezése

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy mindannyian hogyan kezelitek a következő adag energiát, ami az április hónap befejezésekor érkezik hozzátok a Földön. Tudjuk, hogy megvan bennetek a képesség, hogy nagyon sok mindent kezeljetek és lépést tartsatok a gyorsabban mozgó energiákkal, de nem tudunk azokról, akik még alszanak, és akiknek nagyon nehéz lépést tartaniuk azokkal az energiákkal, amelyek most körülöttetek vannak. Ez egy lehetőség azok számára, akik ébren vannak, hogy még jobban megnyíljanak, hogy befogadják embertársaik számára azt, ami őket fogja szolgálni, és amihez egy bizonyos ponton hozzá fognak tudni férni.


Egy bizonyos ponton mindenkinek van egy olyan pillanata, amikor elengedi magát, amikor békében van, amikor ellazul, amikor ráhangolódik az Anyatermészetre, vagy a Földanyából feljövő energiákra. Segítesz ezeknek az embereknek azzal, hogy lehorgonyzol ezekben az energiákban, és kimész, és felfedezed a világodat. Amikor energiákat horgonyoztok le magatok és a kollektíva számára, azok áthaladnak a fizikai testeteken, és végül eljutnak a Föld számos rácsába. Az energiák aztán oda mehetnek, ahol szükség van rájuk, és ezek készen állnak és várják majd, hogy valamelyik embertársatok egy pillanatra letegye a készülékeit, és elismeréssel figyelje a fákat vagy a felhőket.


Minden alkalommal, amikor az emberek elmennek a tengerpartra, és bemennek az óceánba, vagy bármilyen vízbe, a legtöbbjük nem veszi észre, hogy mennyi ilyen energiához férnek hozzá, és ezért érzik magukat sokkal jobban egy, az Anyatermészetben töltött szabadnap után. Most nem csak az embertársaitokért horgonyoztok le ezekben az energiákban; azért is teszitek ezt, mert az ötödik dimenziós kristályos energia rács közeledik a befejezéshez, és készen áll arra, hogy a F