• Fehér Katalin

Az 5D kristály energia rács

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Észrevettük, hogy mindannyian milyen módon férkőztök hozzá a bolygótok teljes felszínén végigfutó kristály energia rács erejéhez. Természetesen vannak bizonyos rácspontok, és vannak rácsvonalak, amelyek elég erősek ahhoz, hogy hatással legyenek rátok, még akkor is, ha nem vagytok közvetlenül azon a ponton, vagy azon a vonalon, vagy két vonal metszéspontján. És ez így hat a bolygótok teljes felszínére. Ezért nem számít, hogy hol éltek, vagy hol álltok éppen. Megvan a képességetek, hogy rácsatlakozzatok ennek az ötödik dimenziós rácsnak az erejére és hatalmára.


Valójában ti teremtettétek meg. Ti, akik felébredtetek, hozzájárultatok hozzá és kaptatok belőle, és mi szeretünk ennek tanúi lenni. Úgy is látjuk, hogy ez egy újabb pont a fizikai világban, amin keresztül hozzáadhatjuk szeretetünket és fényünket, letöltéseinket és fejlesztéseinket. Szeretünk ezzel a ráccsal és ezen keresztül dolgozni, hogy támogassunk titeket. Válaszolunk az imáitokra, és ehhez különböző szállítási módszereket találunk. Természetesen, amikor olyasmit kérsz, mint például több bőséget, akkor lehet, hogy a bankszámládon keresed ezt a bőséget. És ha nem látjátok azonnal, vagy akár több év múlva, akkor lehet, hogy feladjátok a reményt.


Szeretnénk azonban, ha elkezdenétek látni, hogy ezen a kristályos, ötödik dimenziós rácson keresztül hozzáférhettek ahhoz az energiához, amit kértetek. És amikor érezni fogjátok, hogy valami átáramlik rajtatok, akkor az univerzum is meg fog felelni ennek a fizikai világban. Lesz egy reprezentációja annak az energiának, amit megcsapoltatok, ami átáramlik rajtatok. Ezért azt javasoljuk, hogy érezzétek meg ezt az energetikai rácsot, ami alattatok van, ami ott van, és végigfut a bolygótok felszínén. Nyúljatok érte, érezzétek és fogadjátok be.


Nem mi vagyunk az egyetlenek, akik hozzájárulnak ehhez a rácshoz. Azok is hozzájárulnak, akik ébren vannak, és néhányan közületek, akik alszanak. Ti is kaphattok belőle, mert ti is hozzájárultok, és ti is megkaphatjátok az imáitokra adott válaszokat, mert azok a tiétek, és csakis a tiétek, akik igényt tarthattok rájuk. Ti vagytok azok, akik sok más láthatatlan emberrel együtt helyet biztosítotok az emberiségnek, hogy befejezhesse ezt a tudatossági változást, méghozzá könnyedén és örömmel, és a következő évtizedben. Mi vagyunk az egyik csoport, amelyik ezt támogatja, és azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy mennyi erő van közvetlenül a lábatok alatt, és hogy milyen könnyű hozzáférni ehhez az erőhöz, ehhez az energiához, ehhez a válaszhoz az imáitokra.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".