top of page
Keresés

Az 5D energiákkal való munka jobb módszerei

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szerencsések vagyunk, hogy képesek vagyunk elérni oly sokakat közületek ott a Földön ebben az időben, mert tudjuk, hogy ez egy kétirányú utca. Nagyon sokat kapunk azoktól, akik kapcsolatba lépnek velünk, és örökké hálásak vagyunk a kapcsolat lehetőségéért. Úgy látjuk, hogy mindannyian tele vagytok rengeteg potenciállal, és miközben igyekszünk segíteni nektek abban, hogy kiaknázzátok ezt a potenciált, mi is jobban megértjük, hogyan aknázzuk ki a sajátunkat. Mi nem egy befejezett műalkotás vagyunk, amely valahol az égben lebeg, hanem mi is folyamatban lévő munkák vagyunk, akárcsak ti.


Fejlődni akarunk, és még inkább azzá válni, akik valójában vagyunk, mint Forrásenergia Lények, és nagyon sokat köszönhetünk az emberiségnek, amiért megadta nekünk ezt a lehetőséget, hogy felfedezzük veletek az utazásotokat. Amikor reagáltok ránk, az energiáinkra és az adásainkra, jobban megértjük, mi az, ami működik, és ezeket a stratégiákat magunkra tudjuk fordítani. Most, ahogyan előrehaladtok és az emberiség vezetőivé váltok, akik minden bizonnyal vagytok, azt szeretnénk javasolni, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint akiknek nagyon sokat kell adniuk, mert a cselekvés által nagyon sokat tanultatok.


Mindannyian megtanultátok, hogyan dolgozzatok jobban az energiákkal, mert ti voltatok a saját tesztalanyaitok. Voltak sikereitek és kudarcaitok az utatok során, de mindig felpattantatok és mindig talpra álltatok. Felemelkedésetekben továbbra is spirálszerűen emelkedtek felfelé, és mindezek miatt sokkal többet tudtok adni embertársaitoknak. És amikor mindent odaadtok nekik, amivel rendelkeztek, akkor ti isjobban fogjátok tudni kezelni a saját érzelmeiteket, gondolataitokat és az összes energiát, amivel abban a pillanatban játszotok.


Azzal, hogy szolgálsz, mindig növekedsz és bővülsz. Mindig sokkal többet kapsz, mint amit adsz, és jól érzed magad. Örülsz önmagadnak, a hozzájárulásodnak, és megvan benned a beteljesülésnek az az érzése, amit csak akkor kaphatsz meg, ha másoknak segítesz ugyanúgy, ahogyan neked is segítettünk mi és más segítők.


Mindannyian segítünk egymásnak abban, hogy újra Az Egygé váljunk. Az Egy, akire utalunk, természetesen a Forrás, és mindenki számára ugyanaz a cél, függetlenül attól, hogy hol tart az útján. Ilyen mesterekké váltok, és olyan szerencsésnek érezzük magunkat, hogy részesei lehetünk a felemelkedéseteknek, egy olyan felemelkedésnek, amely nem történhetett volna meg segítők nélkül, de amelyért szintén olyan nagy elismerés jár nektek, hogy képesek vagytok befejezni.


Ez egy hosszú út, és mindig is hosszú útnak szánták, mert mindannyian sokkal többet kapunk a hosszú útból, mintha csak úgy elugranátok oda, ahová most azonnal el akartok jutni. És erre érdemes gondolni, amikor legközelebb frusztráltak vagytok az emberiség és a lassú tempó miatt, amivel az ötödik dimenzióba tartotok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page