top of page
Keresés

Az 5D energiákkal való munka jobb módszerei

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szerencsések vagyunk, hogy képesek vagyunk elérni oly sokakat közületek ott a Földön ebben az időben, mert tudjuk, hogy ez egy kétirányú utca. Nagyon sokat kapunk azoktól, akik kapcsolatba lépnek velünk, és örökké hálásak vagyunk a kapcsolat lehetőségéért. Úgy látjuk, hogy mindannyian tele vagytok rengeteg potenciállal, és miközben igyekszünk segíteni nektek abban, hogy kiaknázzátok ezt a potenciált, mi is jobban megértjük, hogyan aknázzuk ki a sajátunkat. Mi nem egy befejezett műalkotás vagyunk, amely valahol az égben lebeg, hanem mi is folyamatban lévő munkák vagyunk, akárcsak ti.


Fejlődni akarunk, és még inkább azzá válni, akik valójában vagyunk, mint Forrásenergia Lények, és nagyon sokat köszönhetünk az emberiségnek, amiért megadta nekünk ezt a lehetőséget, hogy felfedezzük veletek az utazásotokat. Amikor reagáltok ránk, az energiáinkra és az adásainkra, jobban megértjük, mi az, ami működik, és ezeket a stratégiákat magunkra tudjuk fordítani. Most, ahogyan előrehaladtok és az emberiség vezetőivé váltok, akik minden bizonnyal vagytok, azt szeretnénk javasolni, hogy úgy tekintsetek magatokra, mint akiknek nagyon sokat kell adniuk, mert a cselekvés által nagyon sokat tanultatok.


Mindannyian megtanultátok, hogyan dolgozzatok jobban az energiákkal, mert ti voltatok a saját tesztalanyaitok. Voltak sikereitek és kudar