top of page
Keresés

Az 5. dimenziós Földetek és Naprendszeretek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon vonzódunk a naprendszeretekhez a benne rejlő potenciál miatt, amit érzünk. A naprendszeretek bolygóin és holdjain sokkal több élet lehetősége van, és sokan közületek már felismerték, hogy vannak más érző lények is, akik a Föld bolygón kívül más bolygókat és holdakat is laknak a naprendszeretekben. Szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy már most is annyi élet van az ötödik dimenziós naprendszerben, amelyhez minden egyes nappal egyre közelebb és közelebb kerültök.


Még csak el sem kell hagynotok a saját rendszereteket ahhoz, hogy földönkívüli lényekkel, hibridekkel találkozzatok, és új és érdekes helyekre utazzatok. Ezért azt javasoljuk, hogy mindannyian ugyanolyan izgatottak legyetek a Vénusz meglátogatása miatt, mint a plejádi csillagrendszer meglátogatása miatt. Azt is fel fogjátok fedezni, hogy a bolygótokon sokkal több van, sokkal több lehetőség van ott a tapasztalatokra. És így, bár sokan közületek különösen izgatottak lettek a más csillagrendszerekbe való utazás lehetősége miatt, tudnotok kell, hogy a bolygótok és a naprendszeretek nagyon érdekes hely lesz, ahol lakhattok, amint befejezitek a változást.


Szeretnétek majd felfedezni az ötödik dimenziós Földet, mert láthatjátok és érezhetitek majd munkátok gyümölcsét. Minden nap minden pillanatában egy jelet, egy rezgést bocsátotok ki, ami egy szebb és befogadóbb Föld bolygó közös megteremtéséről szól, egy olyan bolygóról, amely minden életet támogat, és ahol minden lény harmonikusan él. Ezt akarjátok majd megtapasztalni, amikor minden megvalósul.


Ez az egyik oka annak, hogy az űrhajókkal való máshová utazásról szóló jóslatok miért olyan ostobák számunkra. Nem akarjátok elhagyni a Föld bolygót, mert az emberiség lakhatatlanná tette. Maradni akartok