top of page
Keresés

Az Új Orion/Androméda Szövetség

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Mindig új szövetségeket keresünk az egész galaxisunkban, és észrevettük, hogy a fizikai síkon, a ti dimenziótokban, új szövetség jött létre az orioniak és az andromédiaiak között. Ez több okból is jelentős. Az orioniakra gyakran úgy tekintettek, mint az elnyomókra, a gonosztevőkre, akik a galaxisban mindenki más felett uralkodni akarnak. És mégis, ők is fejlődnek spirituálisan, ahogy mindenki más is. Valójában a harmadik dimenziós Orion-rendszerben a tudatosság fejlődése vezetett az Orion-háborúk végéhez.


Bizonyára sok energiát kellett megtisztítani a galaxisban és az univerzumban azóta a traumatikus időszak óta, de mostanra elég munka történt ahhoz, hogy az Orioniak elérjenek arra a pontra, ahol készen állnak arra, hogy olajágat nyújtsanak az andromédiaiaknak, hogy megalakítsák ezt a szövetséget, hogy segítsenek biztosítani a békét a galaxisban, amit a legtöbb lény szeretne. Ez azért is jelentős, mert az andromédiaiak már jó ideje elszigetelten viszonyulnak a galaxis többi részéhez. Távolról figyeltek, és várták, hogy ki emeli fel annyira a tudatosságát, hogy eljusson arra a pontra, hogy felkarolja az andromédiaiakat, és természetesen az orioniak megtették.


Nos, azok a lények, akik fizikai formában léteznek az Orion Rendszerben, az Orion Háborúk miatt spirituálisan még jobban fejlődnek, mintha nem lett volna ilyen mértékű elnyomás, erőszak és általános viszálykodás az összes lény között, akik ott éltek a történelmük során. Ez olyasmi, amit mindannyian a Földön felhasználhattok arra, hogy elkezdjétek értékelni mindazt, amin ott keresztülmentetek és továbbra is keresztülmentek a nagyon hosszú utatokon, hogy tudatossági szinteteket az ötödik dimenziós frekvenciára emeljétek.


Sok háborút, sok elnyomást, sok rabszolgaságot éltetek át, és persze most éppen a megosztottság válságán mentek keresztül, és egy olyan válságon is, ami a levegő, a víz és a talaj egészségét és létét érinti. Mindez arra kényszeríti az embert, hogy spirituálisan növekedjen, mert ha nem teszi, akkor még több szenvedést okoz, és ezt a szenvedést egyre nehezebb figyelmen kívül hagyni, még akkor is, ha az valaki mással történik, aki a bolygó másik oldalán él. Most mindannyian annyira össze vagytok kötve, nem csak az internet miatt, hanem a tudatosságotok miatt is.


Sokan elutaztak a világ olyan részeire, ahová pár száz évvel ezelőtt még álmukban sem gondolták volna, hogy elutaznak. A világotok egyre kisebb és ezért egyre jobban összekapcsolódik, és lassan elérkeztek arra a pontra, amikor kollektívaként felkészültök arra, hogy elérjétek a többi lényt az egész galaxisban, és ezt az emberi lények kollektívájaként fogjátok tenni, akik a galaktikus közösség részévé akarnak válni, ahogy az Orioniak is csatlakozni akarnak oly sok más lénnyel az egész galaxisban, hogy biztosítsák, hogy mindenki egyetért abban, hogy a béke és a harmónia a felemelkedés útja, és az egyetlen módja annak, hogy minden lény örömmel, szeretettel a szívében éljen.


Mielőtt azt feltételeznétek, hogy az Orioniaknak negatív céljaik vannak, mert olvastatok valahol valamit, ne feledjétek, hogy mi olvasunk az energiájukban, és tudjuk, ha valaki hazudik nekünk vagy hazudik másoknak. Most rögtön elmondhatjuk nektek, hogy ez valóságos, és hogy őszinték, és ez egy óriási lépés előre az egész galaktikus közösség számára, amelynek az emberiség jelenleg nem hivatalos része.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page