top of page
Keresés

Az Új Föld tervrajza és térképe

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Hatalmas tiszteletet érzünk mindannyiótok iránt ott a Földön és az utazásotok iránt, mert már nagyon régóta megfigyelünk benneteket, és tudjuk, hogy mennyi kihívással kellett szembenéznetek ott a Földön. Izgatottak vagyunk azonban amiatt, ami az emberiség számára még hátravan, mert azt is látjuk, hogy milyen sokat teremtetek minden egyes nehézségből, amivel szembe kell néznetek, minden egyes alkalommal, amikor nem sikerül. És azok közületek, akik ébren vannak, felismerik ezt. Tudjátok, hogyan működik a valóság, és tudjátok, hogy egynél több valóság létezik, és ezért ti vagytok azok, akik elvezetik az emberiséget a fénybe, a tudatba, hogy a tökéletes bolygó és társadalom, amit közösen alkottatok, elérhető, és elérhető már most is.


Nem kell megvárnotok a napvillanást, a pénzügyi összeomlást, annak a ténynek a teljes feltárását, hogy a kormányok tudnak a földönkívüliekről, és együtt dolgoznak a földönkívüliekkel, és így tovább. Nem kell várnotok az ingyenes energiára, és nem kell várnotok a hajók tömeges leszállására, ami közeleg. Nem kell várnotok arra, hogy teljes hozzáférést kapjatok a spirituális ajándékaitokhoz és képességeitekhez. Csak annyira kell törődnötök azzal, hogy hogyan érzitek magatokat, hogy arra a Földre és arra a társadalomra összpontosítsatok, amit mindannyian együtt hoztatok létre. Ez elérhető azok számára, akik eléggé törődnek azzal, hogy hogyan érzik magukat ahhoz, hogy a saját rezgésükre fókuszáljanak, ahelyett, hogy arra koncentrálnának, hogy mi a baj a mai társadalommal.


Törődhettek embertársaitokkal és azzal, ahogyan mindannyian bántok Földanyával, a szennyezéssel és a levegőben, vízben és talajban lévő mérgekkel és így tovább, és mégis arra összpontosíthattok, hogy hová akartok menni, hová akartok kerülni, hová akarjátok vezetni az emberiséget. Amint elkezdtek arra összpontosítani, hogy mi a baj azzal, ahogy a dolgok ma a Föld bolygón vannak, akkor elkerülhetetlenül meg kell keresnetek a problémák forrását, és ez olyan helyzetbe hoz benneteket, hogy ujjal mutogattok.


És ha ujjal mutogattok, akkor megrekedtek a mi kontra ők módban, és amikor ott vagytok, akkor nem vagytok magas rezgésen. Ezért képesnek kell lennetek meglátni valamit, amiről tudjátok, hogy nem része a Földnek és a társadalomnak, aminek a részévé akartok válni, és képesnek kell lennetek gyógyulást, szeretetet és együttérzést küldeni mindenkinek, aki érintett, és aztán a Földre és az emberi kollektíva azon változatára összpontosítani, amivel rezgésileg harmonizálni akartok. Ezt minden egyes alkalommal megtehetitek, amikor tudatára ébredtek egy problémának, egy kérdésnek, egy kihívásnak az életetekben is.


Egyénként megnézhetitek az egészségeteket, a pénzügyeiteket, a kapcsolataitokat, a karriereteket, és megkérdezhetitek magatoktól: "Ki a hibás mindezért?". Az én hibám volt? Annak a személynek a hibája? A gazdaság? Vagy felismerhetitek, hogy mindaz, amit éltek, abba az irányba taszít benneteket, amit ehelyett szeretnétek élni, és csak rajtatok múlik, hogy megteszitek-e ezt a gyengéd váltást, hogy a Föld bolygó gyönyörű változatára összpontosítsatok abban a másik valóságban, amelynek részesei akartok lenni, amelyben élni és tapasztalni akartok.