top of page
Keresés

Az új energiák, amelyek most rátok hatnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy hogyan kezelitek a legújabb energiákat, amelyek rátok hatnak ott a Földön. Egy nagyobb energia beáramlást tapasztaltok, ami arra irányul, hogy rávegyen benneteket, hogy meg akarjátok tapasztalni az egységtudatosságot. Olyan időszakban éltek, amikor kevesebb szocializáció zajlik. Kevesebb ember gyűlik össze nagy csoportokban, mint amennyit általában a Földön tapasztalhattok, és több ember van elszigetelve a vírus miatt. És bár ezek sok szempontból szerencsétlen körülmények, de egyben lehetőséget is adnak arra, hogy más módon érjétek el emberi kollektívátokat. Rájöttök, hogy amikor egy szobában vagytok egy másik emberrel, nem kell beszélnetek egymáshoz ahhoz, hogy kommunikáljatok, és nem kell megérintenetek egymást ahhoz, hogy érezzétek annak az embernek a jelenlétét, akivel éppen akkor megosztjátok a teret.


Vigyétek ezt egy kicsit tovább, és vegyétek észre, hogy minden más ember energiáját és tudatosságát érezhetitek a saját otthonotok magányából vagy a természetben kedvenc helyetekről, ahol éppen ültök. Telepatikusan kapcsolatba tudsz lépni minden lénnyel - emberrel, növénnyel, állattal, földönkívülivel. Nem kell megvárnod, amíg valaki veled szemben ül, és a szemedbe néz, mielőtt megnyílsz a nonverbális kommunikációra.


Ha csak egyetlen emberi lényt érsz el, majd megkérdezed azt a személyt, hogy képes-e érzékelni az általad küldött gondolatokat, ez a leggyorsabb módja annak, hogy mindezt elengedd. Ha ehelyett felismered, hogy a kollektívának akarod kifejezni magad, és az egész emberiségnek küldesz üzenetet, akkor úgy fogod érezni, hogy tettél valamit, hogy segítsd a többi embert, akik elszigeteltnek vagy magányosnak érzik magukat.