top of page
Keresés

Az Ötödik Dimenzióba vezető utad megteremtése

∞A 9D Arcturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ezúttal nagy hangsúlyt fektetünk a szabad akaratotokra, hogy megválaszthassátok, mit akartok teremteni magatoknak, és nagyon világosan szeretnénk tisztázni azt a tényt, hogy valóban ti választhatjátok meg, hogy melyik valóságban, vagy idővonalon találjátok magatokat. Most nagyobb szabadságotok van választani, mint valaha, mert már átkerültetek a negyedik dimenzióba, és mert ha úgy döntötök, hogy részt vesztek az ötödik dimenzióba való átkerülésben, akkor részt fogtok venni.


És így most itt az ideje, hogy megmozgassátok kreatív izmaitokat, és megmutassátok, hogy mesterien használjátok a szabad akaratotokat azzal, hogy pontosan úgy teremtitek meg ennek az utazásnak a hátralévő részét, amelyen az 5D-be tartotok, ahogyan azt ti szeretnétek. Néha rámutatunk egy lehetőségre, vagy egy irányra, amiben látunk benneteket haladni, és akkor észrevesszük, hogy amit mondtunk nektek, mennyire sok kreatív energiát váltott ki belőletek. Más szóval, nem számít, hogy kilencedik dimenziós lényekként mit mondunk, mindig ti lesztek azok, akik megteremtitek a valóságotokat.


Mindig ti lesztek azok, akik választani fognak az előttetek lévő idősíkok közül. Ez a ti tapasztalatotok, és ezek a ti életetek, amit meg kell élnetek. Tehát ne vegyetek semmit, amit mi mondunk nektek, vagy bárki más mond nektek a lehetséges jövőről, úgy, mint valami kőbe vésett dolgot. Azért vagytok ott, hogy teremtsetek és tapasztaljatok, és minden, amit tapasztaltok, arra hivatott, hogy inspiráljon benneteket a teremtésre, és ez magában foglalja a mi üzeneteinket is.


Sokkal inkább szeretnénk látni, hogy megteremtitek azt, amit meg akartok tapasztalni, és elindultok, hogy harmóniában rezegjetek vele, mint hogy csak elfogadjátok a sorsotokat, amit nem akartok megélni, és tudjuk, hogy a társaink itt a magasabb dimenziós síkokon ugyanígy éreznek. Beszélni fogunk nektek a lehetőségekről és a valószínűségekről, hogy kiszélesítsétek a hatókörötöket a tekintetben, hogy mit tartotok lehetségesnek, de a nap végén minden hatalmat vissza akarunk adni nektek.


És ez az, amit most teszünk. Arra kérünk benneteket, hogy nézzetek körül a világotokban és a személyes életetekben, és kérdezzétek meg magatoktól, mi az, amit meg akartok tapasztalni? Mi az, amit meg akartok teremteni? És szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy az emberi történelem ezen időszakában a határ a csillagos ég. Ne gondolkodjatok kicsiben, és ne álmodjatok kicsiben, mert erre nincs szükségetek, különösen nem most. Most van itt az ideje, hogy kitárjátok szárnyaitokat, és felemelkedjetek abba a valóságba, amelyet ti teremtettetek, amelyről ti határoztátok meg, hogy a legjobb, amelyben élhettek.


És azok közületek, akik másokat is figyelembe vesznek, amikor megteremtik ezt a jövőbeli tapasztalatot, azok ezekben a pillanatokban együtt alkotnak embertársaikkal, és ugyanabból az energiából merítenek, mint ők. Ezért most itt az ideje az együttműködésnek és a társalkotásnak is, és minden sokkal szórakoztatóbb, ha másokkal együtt csináljátok. Ezért meghívunk benneteket, hogy gyűljetek össze a magas rezgésű barátaitokkal, és beszéljétek meg, hogy mi az, ami felé szeretnétek haladni, miközben folytatjátok ezt az utat, amelyen az ötödik dimenzióba tartotok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page