top of page
Keresés

Az Ötödik Dimenzióba vezető utad megteremtése

∞A 9D Arcturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ezúttal nagy hangsúlyt fektetünk a szabad akaratotokra, hogy megválaszthassátok, mit akartok teremteni magatoknak, és nagyon világosan szeretnénk tisztázni azt a tényt, hogy valóban ti választhatjátok meg, hogy melyik valóságban, vagy idővonalon találjátok magatokat. Most nagyobb szabadságotok van választani, mint valaha, mert már átkerültetek a negyedik dimenzióba, és mert ha úgy döntötök, hogy részt vesztek az ötödik dimenzióba való átkerülésben, akkor részt fogtok venni.


És így most itt az ideje, hogy megmozgassátok kreatív izmaitokat, és megmutassátok, hogy mesterien használjátok a szabad akaratotokat azzal, hogy pontosan úgy teremtitek meg ennek az utazásnak a hátralévő részét, amelyen az 5D-be tartotok, ahogyan azt ti szeretnétek. Néha rámutatunk egy lehetőségre, vagy egy irányra, amiben látunk benneteket haladni, és akkor észrevesszük, hogy amit mondtunk nektek, mennyire sok kreatív energiát váltott ki belőletek. Más szóval, nem számít, hogy kilencedik dimenziós lényekként mit mondunk, mindig ti lesztek azok, akik megteremtitek a valóságotokat.


Mindig ti lesztek azok, akik választani fognak az előttetek lévő idősíkok közül. Ez a ti tapasztalatotok, és ezek a ti életetek, amit meg kell élnetek. Tehát ne vegyetek semmit, amit mi mondunk nektek, vagy bárki más mond nektek a lehetséges jövőről, úgy, mint valami kőbe vésett dolgot. Azért vagytok ott, hogy teremtsetek és tapasztaljatok, és minden, amit tapasztaltok, arra hivatott, hogy inspiráljon benneteket a teremtésre, és ez magában foglalja a mi üzeneteinket is.


Sokkal inkább szeretnénk látni, hogy megteremtitek azt, amit meg akartok tapasztalni, és elindultok, hogy harmóniában rezegjetek vele, mint hogy csak elfogadjátok a sorsotokat, amit nem akartok megélni, és tudjuk, hogy a társaink itt a magasabb dimenziós síkokon ugyanígy éreznek. Beszélni fogunk nektek a lehetőségekről és a valószínűségekről, hogy kiszélesítsétek a hatókörötöket a tekintetben, hogy mit tartotok lehetségesnek, de a nap végén minden hatalmat vissza akarunk adni nektek.


És ez az, amit most teszünk. Arra kérünk benneteket, hogy nézzetek körül a világotokban és a személyes életetekben, és kérdezzétek meg magatoktól, mi az, amit meg akartok tapasztalni? Mi az, amit meg akartok teremteni? És szeretnénk biztosítani titeket arról, hogy az emberi történelem ezen időszakában a határ a csillagos ég. Ne gondolkodjatok kicsiben, és ne álmodjatok kicsiben, mert erre nincs szükségetek, különösen nem most. Most van itt az ideje, hogy kitárjátok szárnyaitokat, és felemelkedjetek abba a valóságba, amelyet ti teremtettetek, amelyről ti határoztátok meg, hogy a legjobb, amelyben élhettek.


És azok közületek, akik másokat is figyelembe vesznek, amikor megteremtik ezt a jövőbeli tapasztalatot, azok ezekben a pillanatokban együtt alkotnak embertársaikkal, és ugyanabbó