top of page
Keresés

Az Észak-Amerika felett lelőtt UFO-k

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon is tudatában vagyunk az úgynevezett UFO-knak, amelyeket Észak-Amerika különböző pontjain lőttek le, és tisztában vagyunk a vad spekulációkkal is, amelyek a new age közösségen belül folytak arról, hogy ezek az objektumok valójában mik voltak. Szeretnénk, ha mindannyian megértenétek, hogy az égboltotok tele van űrhajókkal a galaxis minden részéből és más dimenziókból, és szeretnénk, ha mindannyian megnyugodnátok, hogy senki sem lőtt le űrhajót. Attól, hogy valami UFO, még nem lesz űrhajó.


Ezek mind ember alkotta űrhajók voltak, amelyeket lelőttek. Most még több jó hír érkezik tőlünk a történet körül. Az, hogy a mainstream média és a kormánytisztviselők, beleértve a hadsereget is, beszélnek arról a lehetőségről, hogy ezek földönkívüliek lehettek, nagyon jó mindannyiótoknak, akik azt akarják, hogy a földönkívüliek siessenek és szálljanak már le az űrhajóikkal. Felkészítettek benneteket erre az élményre. A lágy feltárulkozás megtörténik, és ez továbbra is meg fog történni. Továbbra is kevesebb nevetés lesz a földönkívüli élet gondolata körül azok körében, akik inkább a mainstreamben tevékenykednek, mint ti mindannyian.


És ismétlem, az átlagembert, aki nem nagyon fókuszál ezekre a dolgokra, felkészítik. Azoknak, akik készen állnak, természetesen meg kell várniuk, hogy embertársaik is eléggé készen álljanak erre a tapasztalatra, de még mindig megtapasztalhatják a saját tapasztalataikat a földönkívüliekkel és a tényleges űrhajókkal, és mindannyian egy lépéssel közelebb kerültök ezekhez a tapasztalatokhoz is. Tehát látjátok, ez mind jó hír, és nem kell aggódnotok a vad spekulációk miatt, amelyek azok között zajlanak, akik összeesküvés-elméletek hívei, és valóban azt hiszik, hogy mindenkor az ő kezükben van az egyetlen és kizárólagos igazság arról, hogy mi is történik valójában.


Valójában azt javasoljuk, hogy mindenkit kapcsoljatok ki, aki elkezd vonalakat húzni különböző események között, amelyeknek semmi közük egymáshoz. Magatokra és a Földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételre való felkészültségetekre kell koncentrálnotok. Arra kell összpontosítanotok, hogy mit kell még elengednetek, és hogy melyek azok a helyek bennetek, ahol még meg kell emelnetek a rezgéseteket. Amit ti akartok, az egy harmonikus bolygó, ahol az emberek és a földönkívüliek egymás mellett élhetnek, és ahol az űrutazás mindenki számára elérhető lesz. És ami nem visz közelebb ehhez a valósághoz, az az ujjal mutogatás és spekuláció arról, hogy mit csinál ma a c.b.l, vagy mit csináltak tegnap, vagy mit fognak csinálni holnap.


Koncentráljatok továbbra is önmagatokra, arra, hogy mit kell tisztáznotok, mit kell megbocsátanotok, mit kell elengednetek, és folyamatosan egyre közelebb és közelebb fogtok kerülni ahhoz az időhöz, amikor az igazi űrhajók leszállhatnak, és újraegyesülhettek a családtagjaitokkal odakintről, a csillagok között. Nagyon örülünk, hogy elhozhatjuk nektek ezt az üzenetet, mert ez egy olyan üzenet, amely tudatja veletek, hogy még mindig jó úton vagytok, és ez egy újabb lépés előre ezen az úton, hogy hivatalosan is csatlakozzatok a galaktikus közösséghez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és nagyon élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page