top of page
Keresés

Az ébredés energiái, amelyeket küldeni fogunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg vizsgáljuk a különböző energiákat, amelyek mostanában hatással vannak rátok, és átvizsgáljuk őket, hogy lássuk, melyek azok, amelyek a legtöbb jót teszik, és melyek azok, amelyek nem fejtik ki a kívánt hatást. Tudjuk, hogy a tudatossági váltás folyamatban van, és egy bizonyos ponton be fog fejeződni, és azt is tudjuk, hogy a rátok ható energiáknak ezt az átmenetet könnyebbé és örömtelibbé kell tenniük számotokra, mivel segítenek felébreszteni azokat is, akik eddig aludtak.


Azért olyan fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ezek az energiák mit tesznek és mit nem tesznek, mert folyamatosan döntéseket hozunk arról, hogy hogyan tudunk a legjobban szolgálni benneteket és segíteni benneteket az utatokon. Tudjuk, hogy nehéz időszakon mentek keresztül, és valóban nehéz időszakon mentek keresztül, mióta elkezdtetek a Földön inkarnálódni. Bizonyára akadtak a nagyobb béke és jólét időszakai, valamint a spirituális és technológiai fejlődés időszakai a Földön, de mindig is voltak olyanok, akik közben szenvedtek.


Tudjuk, hogy mindannyiótok számára fontos, hogy megtapasztaljátok a tapasztalataitokat, de azt is érezzük, hogy itt az ideje, hogy elkezdjetek jobb tapasztalatokat manifesztálni, és és itt az ideje annak, hogy az legyen a kihívásotok, hogy hogyan válasszatok az egyik jó élmény és a másik között. Ezért kalibráljuk újra az energiákat, amelyeket most fogunk küldeni. Azért, mert azt szeretnénk, hogy jobban élvezzétek az életet, és mindenkor támogatni és megerősíteni akarunk benneteket, és minden üzenet, amit átadunk nektek, arra szolgál, hogy megerősítsen benneteket. Minden energiaátvitelünk célja, hogy megerősíts