top of page
Keresés

Az ébredés energiái, amelyeket küldeni fogunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg vizsgáljuk a különböző energiákat, amelyek mostanában hatással vannak rátok, és átvizsgáljuk őket, hogy lássuk, melyek azok, amelyek a legtöbb jót teszik, és melyek azok, amelyek nem fejtik ki a kívánt hatást. Tudjuk, hogy a tudatossági váltás folyamatban van, és egy bizonyos ponton be fog fejeződni, és azt is tudjuk, hogy a rátok ható energiáknak ezt az átmenetet könnyebbé és örömtelibbé kell tenniük számotokra, mivel segítenek felébreszteni azokat is, akik eddig aludtak.


Azért olyan fontos, hogy tisztában legyünk azzal, hogy ezek az energiák mit tesznek és mit nem tesznek, mert folyamatosan döntéseket hozunk arról, hogy hogyan tudunk a legjobban szolgálni benneteket és segíteni benneteket az utatokon. Tudjuk, hogy nehéz időszakon mentek keresztül, és valóban nehéz időszakon mentek keresztül, mióta elkezdtetek a Földön inkarnálódni. Bizonyára akadtak a nagyobb béke és jólét időszakai, valamint a spirituális és technológiai fejlődés időszakai a Földön, de mindig is voltak olyanok, akik közben szenvedtek.


Tudjuk, hogy mindannyiótok számára fontos, hogy megtapasztaljátok a tapasztalataitokat, de azt is érezzük, hogy itt az ideje, hogy elkezdjetek jobb tapasztalatokat manifesztálni, és és itt az ideje annak, hogy az legyen a kihívásotok, hogy hogyan válasszatok az egyik jó élmény és a másik között. Ezért kalibráljuk újra az energiákat, amelyeket most fogunk küldeni. Azért, mert azt szeretnénk, hogy jobban élvezzétek az életet, és mindenkor támogatni és megerősíteni akarunk benneteket, és minden üzenet, amit átadunk nektek, arra szolgál, hogy megerősítsen benneteket. Minden energiaátvitelünk célja, hogy megerősítsen benneteket. Ezért nem fogjuk soha azt mondani nektek, hogy elnyomóitok áldozatai vagytok.


Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy azok közületek, akik ébren vannak, még mindig részesülnek azokból az energiákból, amelyek az emberek ébredését okozzák, mert az ébrenlétnek különböző szintjei vannak. És mindig van egy magasabb szint, egy magasabb fokozat, ahová elérkezhettek, és ahová támogatnak benneteket, és mi ezt tesszük. Nem kényszeríthetünk titeket semmire; még arra sem kényszeríthetünk titeket, hogy befogadjátok az általunk küldött energiákat. De amikor úgy döntötök, hogy képesek vagytok még egy kicsit növekedni és a tudatosságotok következő szintjére fejlődni, akkor támogatni fogunk benneteket az érkező energiákkal. Amikor azt hiszitek, hogy már mindent kitaláltatok, és már teljesen éberek vagytok, akkor azok az ébredési energiák nem fejtik ki a kívánt hatást rátok.


Kérlek, vegyétek észre, hogy még ha be is fejezitek a tudatosságotok ötödik dimenzióba való elmozdulását, akkor sem fejezitek be a felemelkedést, a fejlődést és azt, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Ez tehát azt kell, hogy jelentse, hogy most még van mit tennetek a tudatosságotok evolúciója terén. Kérlek, nyissátok meg magatokat az általunk küldött energiák előtt, mert ezek életet megváltoztató és rendkívül erőteljes energiák lesznek azok számára, akik képesek befogadni őket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page