top of page
Keresés

Az általunk csatornázott energiák, amelyek körülötted vannak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által csatornázva

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon jól tudjuk kezelni mindazokat az energiákat, amelyek a tizedik, tizenegyedik és tizenkettedik dimenzióból érkeznek hozzánk, valamint azokat az energiákat, amelyek közvetlenül a Forrásból érkeznek. Gyakran kapunk energiákat, amelyeket aztán továbbküldünk mindannyiótoknak. Nagyon hasonlítunk az energia gyógyítókra, akik ott vannak nektek a Földön. Ők is kapnak energiákat a magasabb dimenziós síkokról, átfuttatják ezeket az energiákat a testükön, majd eljuttatják azokat egy vagy több másik személynek.


Tudjuk, hogy az energiák, amiket kapunk, nektek szólnak, mert tudjuk, hogy mit kértek. Azt is tudjuk, hogyan kalibráljuk újra ezeket az energiákat, a létezésetek utolsó pillanata alapján. Ennyire érzékenyek vagyunk az igényeitekre és a vágyaitokra, és mi csak egy csoport vagyunk a sok közül, akik ilyen módon vigyáznak rátok. Akkor tehát miért érzitek szükségét annak, hogy olyan keményen dolgozzatok és olyan sokat küzdjetek? Arra tanítottak benneteket, hogy azt higgyétek, hogy a világ súlya a vállatokon van, és hogy valamilyen feladat vagy munka elvégzésén kell fáradoznotok ahhoz, hogy megkapjátok mindazt, amit az életben akartok.


Ezt az elképzelést újra és újra megerősítik bennetek egész életetek során, és azon az elképzelésen alapul, hogy teljesen egyedül vagytok, hogy senki sem törődik veletek. Talán azt tanították nektek, hogy van egy őrangyalotok, vagy hogy imádkozhattok Istenhez vagy Jézus Krisztushoz, de nagyon kevés embert neveltek fel azzal a felfogással, hogy megérdemlik azt, amit megidéznek, egyszerűen azért, mert léteznek.


Azért vagytok most ott, hogy megváltoztassátok azt a módot, ahogy az emberi kollektív tudatosság gondolkodik önmagáról, az értékességéről, és arról, hogy erényes-e küzdeni és gürcölni. Azok közületek, akik már küzdöttek és fáradoztak, tudják, hogy a rendkívül kemény munkáért nagyon kevés jutalom jár.


Azért vagytok ott, hogy új fényt hozzatok abba, ahogyan az emberiség gondolkodik a magasabb birodalmakról, a nem-fizikaiakról, az összes olyan lényről és kollektíváról, akik semmi mást nem akarnak, mint segíteni nektek. Segíteni nektek és másoknak az egyik fő oka annak, hogy egyáltalán még létezünk ebben az univerzumban. Hozzátok kötődünk, ahogyan a magasabb birodalmak összes többi lénye és kollektívája is. A ti sikeretek a mi sikerünk is. Látjuk és tudjuk, hogy az egész univerzumban nincs elválasztás egyikünk között sem.


És ezért kíváncsiak vagyunk, mi kell ahhoz, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy amit mondunk, az igaz, és hogy egyszerűen megnyílhattok, hogy befogadjátok az összes megidézett energiát és még többet is. Gyakran egy ember csak akkor