top of page
Keresés

Asztrális utazásaid

Asztrális utazásaid ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk annak, hogy látjuk, hogy mindannyian milyen hasznot húztatok azokból a kalandokból, amiket alvás közben és az asztrálsíkon való utazás közben éltetek át. Nos, megértjük, hogy a legtöbben közületek, akik ezt az adást kapjátok, nem emlékeznek ezekre az éjszakai asztrális utazásokra, amikor felébredtek. Azonban, amit kaptatok, annak darabkáit átveszitek, és ezt a bölcsességet beépítitek a mindennapi életetekbe.


Aktiválódtok. Tudást kaptok, és jobban megismeritek lélekcsaládtagjaitokat, amikor megteszitek azokat az utazásokat, amelyeket tesztek. Ez most egy csodálatos időszak arra, hogy elkezdjetek jobban emlékezni arra, ami már most is történik ezeken az asztrális utazásokon. És így, a felsőbb énetekkel és a vezetőitekkel együtt dolgozunk azon, hogy különböző álomszimbolikát hozzunk létre, amit könnyen tudtok majd értelmezni, mint egy üzenetet arról, hogy mit is tapasztaltatok valójában az asztrálsíkon való utazás során.


Arra kérünk benneteket, hogy ébredés után írjátok le az álmaitokat, vagy rögzítsétek azokat a felvevő készüléketekkel. Aztán pedig azt javasoljuk, hogy végezzetek némi álomértelmezési munkát, hogy jobban megértsétek, mi az, amit már letöltöttetek tőlünk, a plejádiaktól, a szíriusziaktól és sok más lénytől, akik a galaxis különböző csillagrendszereit képviselik.


Több ilyen információt tudtok visszahozni a tudatos elmétekbe most, hogy elértétek a tudatosságnak azt a szintjét, amit elértetek. És így ez egy csodálatos időszak számotokra, amikor arra számíthattok, hogy többet fogtok kapni, nem azért, mert eddig nem kaptatok még, hanem azért, mert készen álltok arra, hogy tudatosabban megértsétek, mi történik az asztrális utazásaitok során. Készen álltok arra, hogy tudatosabban alkalmazzátok azt, amit kaptok a mindennapi életetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page