top of page
Keresés

Asztrális utazásaid

Asztrális utazásaid ∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk annak, hogy látjuk, hogy mindannyian milyen hasznot húztatok azokból a kalandokból, amiket alvás közben és az asztrálsíkon való utazás közben éltetek át. Nos, megértjük, hogy a legtöbben közületek, akik ezt az adást kapjátok, nem emlékeznek ezekre az éjszakai asztrális utazásokra, amikor felébredtek. Azonban, amit kaptatok, annak darabkáit átveszitek, és ezt a bölcsességet beépítitek a mindennapi életetekbe.


Aktiválódtok. Tudást kaptok, és jobban megismeritek lélekcsaládtagjaitokat, amikor megteszitek azokat az utazásokat, amelyeket tesztek. Ez most egy csodálatos időszak arra, hogy elkezdjetek jobban emlékezni arra, ami már most is történik ezeken az asztrális utazásokon. És így, a felsőbb énetekkel és a vezetőitekkel együtt dolgozunk azon, hogy különböző álomszimbolikát hozzunk létre, amit könnyen tudtok majd értelmezni, mint egy üzenetet arról, hogy mit is tapasztaltatok valójában az asztrálsíkon való utazás során.


Arra kérünk benneteket, hogy ébredés után írjátok le az álmaitokat, vagy rögzítsétek azokat a felvevő készüléketekkel. Aztán pedig azt javasoljuk, hogy végezzetek némi álomértelmezési munkát, hogy jobban megértsétek, mi az, amit már letöltöttetek tőlünk, a plejádiaktól, a szíriusziaktól és sok más lénytől, akik a galaxis különböző csillagrendszereit képviselik.