top of page
Keresés

ANYAGI KERESZTED ÁTALAKÍTÁSA SUGÁRZÓ FÉNYOSZLOPPÁ ** 2023. FEBRUÁR

MIHÁLY ARKANGYAL:


ELŐSZÖR INTEGRÁLNOTOK KELL AZ ÚJ VÍZÖNTŐ KORSZAK ISTENI TERVRAJZÁNAK MAGASABB FREKVENCIÁJÚ INFORMÁCIÓIT, MEG KELL SZEREZNETEK A BÖLCSESSÉGÉT, MAJD MEG KELL OSZTANOTOK AZT. ELJÖTT AZ IDŐ, HOGY A MÚLT RÉGI KOZMIKUS TANÍTÁSAINAK ÉS A JÖVŐ ÚJ TANÍTÁSAINAK BÖLCSESSÉGE ÉS ALAPELVEI FINOMODJANAK ÉS EGYESÜLJENEK. SZERETTEIM, AZ ÁTALAKULÁSNAK EBBEN A LÉTFONTOSSÁGÚ ÉVÉBEN TÖREKEDNI FOGTOK-E ARRA, HOGY EGYENSÚLYBA HOZZÁTOK ÉS HARMONIZÁLJÁTOK "ANYAGI KERESZTETEKET", HOGY ISMÉT A FÉNY RAGYOGÓ OSZLOPÁVÁ VÁLHASSATOK?


SZERETET ÜZENET RONNÁTÓL:


Kedves Lélek Család és barátok: Már egy ideje olyan információkat kapok, amelyeket Mihály arkangyal túlfényezett, de nem ő közvetített nekem. Néhány információ a Naprendszerünk FELEMELKEDETT MESTEREK KOZMIKUS FÉNYTANÁCSÁTÓL származott, néhány pedig a FELEMELKEDETT MESTER DJWAL KHUL-tól. Sok szeretetteljes inspirációt, útmutatást és bátorítást kaptam a negyedik dimenziós, Felsőbb Lelkem/Felsőbb Énem legmagasabb szintű aspektusától is, aki "Shas-Sha"-nak nevezi magát testvérgalaxisunkból, az Andromédából.


Ahogyan néhány évvel ezelőtt így utasítottak: "Azokban az esetekben, amikor az ihletett információ nem közvetlenül Mihály arkangyaltól származik, RONNA / SZAKRÁLIS ÍRNOKKÉNT azonosítom magam". Kozmikus Telepataként való kiképzésem most egy másik szintre vitt, mivel felkészülök arra, hogy teljesen összekapcsolódjak az első al-szintemmel, az Ötödik Dimenziós SZAKRÁLIS TRIÁDDAL Lélekkel átitatott személyiségekként többé nem lesz Felsőbb lelkünk/Felsőbb Énünk, mert közvetlenül kapcsolódunk belépő szintű, Ötödik-dimenziós, SZAKRÁLIS TRIÁDUNKHOZ, az Élet/Fény ANTAKARANA oszlopunkon keresztül.


Néhány évvel ezelőtt Mihály arkangyal elmagyarázta nekem: "Az Új Kor fejlett kozmikus információinak hírnökeként, amikor már integráltátok a megmaradt Lélekszilánkjaitokat a Harmadik és a Negyedik Dimenzióban, és folyamatban van a belépő szintű SZENT TRIÁDOTOKhoz való hozzáférésetek az Ötödik Dimenzióban, szükséges, hogy bebizonyítsátok, hogy képesek vagytok közvetlenül előhozni a magasabb tudatossági síkokról származó új tudás egy részét. Ezt a saját SZENT SZÍVETEK-SZENT SZEMÉLYETEK és kiterjesztett, intuitív tudatosságotok segítségével kell megvalósítanotok. Ez a folyamat azért szükséges, hogy fizikai, mentális képességeiteket összekapcsoljátok az intuitív magasabb képességeitekkel - a Sprirtuális Triádotokkal való kapcsolatotokkal - a SZENT SZELLEM és SZÍV által."


Természetesen a havi üzeneteket továbbra is a Szeretett Mihálytól fogom kapni, ahogyan mindig is. A módszer az elmúlt néhány évben az volt, hogy ő irányított engem ahhoz az üzenethez, amit az adott időpontban szeretne bemutatni. Ezután frissíti, finomítja, és gyakran kiegészíti néhány kibővített információval. Azt mondta nekem: "A Tömegeknek először integráln