top of page
Keresés

Amivel szembe kell nézned ahhoz, hogy a Felsőbb Éneddé válj

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mérhetetlenül élvezzük spirituális fejlődésünket, és ez azért van, mert nekünk kevesebb olyan dologgal kell szembenéznünk és tisztáznunk, kevesebb olyan dologgal kell megbékélnünk, mint nektek. Egy olyan mennyei birodalomban létezhetünk, ahol megértjük, hogy mi csak egy még mennyeibb birodalomba terjeszkedünk, mint amiben most vagyunk. Az emberiségnek sokkal nagyobb kihívással kell szembenéznie, és az a kihívás, amivel szembe kell néznetek, sokféle módon jelenik meg a mindennapi életetekben. Természetesen lehetőségetek van arra, hogy elfussatok a kihívások elől. Ez a lehetőség mindig ott van.


Azok, akik megértik, hogy azért vagytok ott, hogy spirituálisan növekedjetek, még mindig nehezen viselik a kihívásokat, mert úgy tűnik, hogy azok egymás után jönnek, és nincs kilátásban enyhülés. És ezért azt javasoljuk, hogy adjátok meg magatoknak a szükséges megkönnyebbülést azzal, hogy egyrészt hajlandóak vagytok szembenézni a kihívásokkal, másrészt pedig megadjátok magatoknak a szabadságot, hogy úgy döntsetek, hogy nem az éppen aktuális kihívásra összpontosítotok. Nem kell folyamatosan dolgoznotok azért, hogy ötödik dimenziós magasabb énetekké váljatok. Nem kell minden problémát, minden kérdést dekonstruálnod az életedben, amíg a csontokig le nem csupaszítod, hogy a megfelelő időben meg tudd oldani. Sokkal fontosabb, hogy megengedd magadnak, hogy érezd, mit váltanak ki belőled ezek a kihívások.


Nem fogod megoldani az összes problémádat egyetlen nap, vagy akár egyetlen hét alatt. Nem fogsz tudni egy csapásra túllépni ezeken a hatalmas problémákon. Tehát az első dolog, amit tenned kell, hogy megbékélsz azzal a ténnyel, hogy vannak ezek a kihívások az életedben, és ez azt jelenti, hogy leülsz az érzéseiddel, beléjük lélegzel, megtisztítod őket azáltal, hogy figyelsz rájuk, majd megtalálod a belső békédet, hogy tovább tudj lépni. Különösen nem akarsz akkor nekivágni valamelyik kihívásnak, amikor negatív érzelmek között vagy.


Amikor olyasmit érzel, ami elveszi az összhangodat a Forrással, a felettes lelkeddel, a Felsőbb éneddel és az összes segítséggel, amit fentről kapsz, akkor ez nem az az idő, hogy egyenesen szembenézzünk a kihívással. Ez az az idő, amikor elvonulhatsz egyedül, becsukhatod a szemed, koncentrálhatsz és lélegezhetsz. A béke állapotából, ahol kiegyensúlyozott vagy, akkor tudsz a kihíváshoz olyan lendülettel közelíteni, mint aki tudja, hogy képes legyőzni azt.


És azt sem akarod, hogy az összes kihívásodra gondolj, és azon töprengj, hogyan fogsz valaha is túllépni rajtuk, mert ez nyomasztó, és ettől valószínűbb, hogy menekülni akarsz, hogy csak el akarsz szaladni, vagy elzsibbadni az életedben felmerülő problémáktól. Ezért akarod elengedni a kihívásokkal kapcsolatos gondolatokat is. Vagy nézz szembe velük, amikor abban a jó érzésű térben vagy, vagy menj el egyedül, és kerülj egy jobb érzésű térbe. Hagyd, hogy olyan dologra koncentrálj, ami mosolyt csal az arcodra, ami egyelőre a szívedben tart, és tudd, hogy a kihívás mindig ott lesz, amikor készen állsz arra, hogy szembenézz vele. És ami még fontosabb, amikor alkalmas lesz neked, hogy szembenézz vele.

<