top of page
Keresés

Amivé válnod kell a sorsod szerint

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Kiterjesztjük magunkat az egész emberiség felé, függetlenül attól, hogy az egyén hisz-e a létezésünkben. Nem érdekel bennünket a hitetek. Csak az érdekel minket, hogy több szeretetet, több Forrásenergia áramlását hozzuk ki belőletek. Azért mondjuk ezt most nektek, mert látjuk, hogy mennyire kettészakítjátok magatokat, a hitetek alapján, ott a Földön.


Úgy látjuk, hogy ez olyasvalami, ami elnyom benneteket, még akkor is, ha a legtöbb ember úgy érzi, hogy a hiedelmei okosabbá, erősebbé és hatalmasabbá teszik, mintha jobb perspektívával, több tudással lennének felvértezve. És ha valaki mást lenézel azért, mert ő nem úgy lát valamit, mint te, az nem csak közted és az illető között teremt megosztottságot, hanem önmagadban is megosztottságot hoz létre.


Minden személy, aki rajtad kívül létezik, a te egy aspektusodat képviseli. És lehet, hogy ez az aspektus egy korábbi életedből származik, de még mindig a részed. Egyesek még másokat is szeretnének kiirtani, eltörölni a föld színéről, a hitük miatt. És megint csak elnyomják, lekicsinylik és megpróbálják kiirtani önmaguk egy aspektusát.


Nyilvánvaló, hogy ez nem szolgál titeket. Az, hogy valaki miben hisz, nem határozza meg őt. Az határozza meg őt, hogy ki is ő maga minden gondolata, hite és elképzelése mögött, és mindenki egy Forrásenergia Lény, ha elég mélyen belemész az adott személybe. Ahelyett, hogy megpróbálnátok megváltoztatni valakinek a gondolkodását, keressétek a lehetőségeket arra, hogy azt csalogassátok ki belőle, ami a Forrás. Ahelyett, hogy megpróbálnátok bebizonyítani valakinek, hogy igazatok van, mutassátok meg neki, hogy kik is vagytok valójában, mint a Forrás aspektusa. A Forrás aspektusaként képesek vagytok megbocsátani. Képesek vagytok minden nézőpontot valamilyen módon érvényesnek látni. És mindig segíteni akartok, mindig gyógyítani akartok, amikor önmagatok végső változata vagytok.