top of page
Keresés

Amit tudnod kell arról, hogy mi folyik valójában

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Figyeljük és várjuk, hogy mi történik legközelebb ott a Föld bolygón, és megvan az a luxus, hogy ezt a megközelítést alkalmazzuk, miközben az a kiváltságunk is megvan, hogy segíthetünk nektek, amikor csak tudunk. Ti azonban ott éltek a Föld bolygón, és még nálunk is többet tudtok tenni az emberi kollektíva megsegítéséért, mert ennek a kollektívának a részei vagytok. Nem kell hátradőlnöd és várnod, hogy mi történik, és nem kell elolvasnod valakinek a blogbejegyzését vagy megnézned valakinek a videóját, aki aztán megmondja neked, hogy mi fog történni ezután.


Részt vehetsz annak a jövőnek a megteremtésében, amelyet meg fogsz tapasztalni, a kis kollektívádban lévő embertársaiddal együtt. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne csak nézzétek és várjatok. Azt tanácsoljuk, hogy legyetek proaktívak abban, amit energetikailag kibocsátotok, és ez magában foglalja a szavaitokat és tetteiteket éppúgy, mint a gondolataitokat, érzéseiteket és vizualizációitokat. Már most megváltoztathatjátok a világotokat a jobb irányba, és aztán várhatjátok, hogy a világ hogyan tükrözi vissza nektek az általatok elvégzett változásokat, és ez lehet a szórakoztató része a dolognak számotokra.


Azzal a megértéssel is nézhettek most a világra, hogy a világ megmutatja nektek, mire van szükségetek. A világ mindig megmutatja nektek, hogyan tudtok a legjobban megjelenni benne, hogy önmagatok legjobb változata legyetek, és így hatalmasan hozzájáruljatok az emberi kollektívához. A mód, ahogyan egész nap, minden nap hozzájárulhattok, az a rezgésetek. Azt tanácsoljuk, hogy tartsátok magasan a rezgéseteket azáltal, hogy olyan dolgokra összpontosítotok, amelyek magasabb rezgésszintű állapotba hoznak benneteket. Ez azt jelenti, hogy ne akarjátok mindig magatokon kívül keresni a világ problémáit, amelyek megoldásához szükség van az energiátokra.


Nézz magadba, hogy mi az, ami már benned van, ami tökéletes. Keressétek magatokban a szereteteteket, az együttérzéseteket, a kreativitásotokat, a gyógyítás és a megbocsátás képességét. A királyság kulcsai mindig nálatok vannak, és ha bárki odakint azt mondja nektek, hogy nem így van, ne szenteljetek neki több figyelmet. Tudjuk, hogy könnyű és még egy kicsit izgalmas is kívülről nézni azokat a történeteket, amelyeket mások nagyon kreatív elméjükkel teremtenek arról a világról, amelyben éltek. Ez nem az a világ, amit megtapasztaltok, hanem inkább egy olyan világ, amiről hallotok. És a történetek annyira szórakoztatóak, hogy egyre több figyelmet akartok szentelni nekik.


És a történeteket alkotó emberek tudják ezt. Tudják, hogyan ragadják meg a figyelmedet, és hogyan tartsák meg. Ezért olyan fontos, hogy a tapasztalataid legyenek az igazságod, a valóságod, és most a belső világodról és a külső világról szerzett tapasztalataidról beszélünk. Természetesen rengeteg olyan dolog történik ott a Földön, amiről nem tudsz, de ez nem baj. Ha tudnod kellene róla, tudnál róla, de bizonyára nincs szükséged valakinek az elképzelésére arról, hogy az micsoda, ahhoz, hogy továbbra is érdekelt maradj abban, hogy ott legyél a Földön, és folytasd az utadat.


Ne keressétek a bajt, és ne keressétek más igazságát, hogy azt a sajátotokká tegyétek. Éljétek meg az igazságotokat, ragyogtassátok fel a fényeteket, és tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy segítsetek, és hogy többet segítetek azzal, hogy magas rezgésűek vagytok, mint azzal, hogy minden apró részletet tudtok arról, hogy mi folyik a színfalak mögött a titkos világban, amit ti nem tapasztalhattok. Hagyjátok, hogy a tapasztalataitok elegendőek legyenek, és hagyjátok magatokat azzá válni, akik valójában vagytok, hogy együtt tudjátok megteremteni azt a világot, amit meg akartok tapasztalni, és amit másoknak is kívántok, hogy megtapasztaljanak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page