top of page
Keresés

Amit tudnod kell arról, hogy mi folyik valójában

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Figyeljük és várjuk, hogy mi történik legközelebb ott a Föld bolygón, és megvan az a luxus, hogy ezt a megközelítést alkalmazzuk, miközben az a kiváltságunk is megvan, hogy segíthetünk nektek, amikor csak tudunk. Ti azonban ott éltek a Föld bolygón, és még nálunk is többet tudtok tenni az emberi kollektíva megsegítéséért, mert ennek a kollektívának a részei vagytok. Nem kell hátradőlnöd és várnod, hogy mi történik, és nem kell elolvasnod valakinek a blogbejegyzését vagy megnézned valakinek a videóját, aki aztán megmondja neked, hogy mi fog történni ezután.


Részt vehetsz annak a jövőnek a megteremtésében, amelyet meg fogsz tapasztalni, a kis kollektívádban lévő embertársaiddal együtt. Ezért azt tanácsoljuk, hogy ne csak nézzétek és várjatok. Azt tanácsoljuk, hogy legyetek proaktívak abban, amit energetikailag kibocsátotok, és ez magában foglalja a szavaitokat és tetteiteket éppúgy, mint a gondolataitokat, érzéseiteket és vizualizációitokat. Már most megváltoztathatjátok a világotokat a jobb irányba, és aztán várhatjátok, hogy a világ hogyan tükrözi vissza nektek az általatok elvégzett változásokat, és ez lehet a szórakoztató része a dolognak számotokra.


Azzal a megértéssel is nézhettek most a világra, hogy a világ megmutatja nektek, mire van szükségetek. A világ mindig megmutatja nektek, hogyan tudtok a legjobban megjelenni benne, hogy önmagatok legjobb változata legyetek, és így hatalmasan hozzájáruljatok az emberi kollektívához. A mód, ahogyan egész nap, minden nap hozzájárulhattok, az a rezgésetek. Azt tanácsoljuk, hogy tartsátok magasan a rezgéseteket azáltal, hogy olya