top of page
Keresés

Amit nem hallasz ezekben az üzenetekben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Végtelen és örökkévaló lények vagyunk, és ezt a tudást folyamatosan magunkban tartjuk. Lehet, hogy időről időre elgondolkodtok rajta, és beismeritek magatoknak, hogy végtelenek és örökkévalók vagytok, de ez nem része a pillanatnyi tudatosságotoknak, ahogyan nekünk az. És így, amikor közvetlenül vagy ezeken a közvetítéseken keresztül kapcsolódtok hozzánk, megkapjátok ezt a szelíd emlékeztetőt. Jobban tudatában vagytok annak, hogy kik is vagytok valójában, és miből is álltok, amikor közvetítést kaptok tőlünk.


Sok szándék van beleszőve minden egyes ilyen közvetítésbe; sok olyan emlékeztetőt kaptok, ami nem a kimondott szavakban van. Arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, amikor bármilyen tartalmat, bármilyen információt befogadtok. Ha ez a kiterjesztő érzést adja nektek, akkor tudjátok, hogy az titeket szolgál. De ha összehúzódást vagy félelmet okoz nektek, akkor nem titeket szolgál. Nem kell elítélnetek semmit, ami ezt a zsigeri reakciót váltja ki bennetek, de el akartok tőle távolodni. Rá kell jönnötök, hogy ez nem nektek való, és tovább kell lépnetek.


Most, ahogy folytatjátok az utatokat hazafelé a Forráshoz, egyre több és több olyan pillanatotok lesz, amikor megtapasztaljátok önmagatok teljes felismerését, és végtelennek és örökkévalónak fogjátok érezni magatokat. Fel fogjátok ismerni, hogy ti vagytok minden, amit kerestek, minden, amit láttok, és minden, amit teremtetek, és egyáltalán nem fogtok aggódni vagy félni semmi miatt. Ezekre a pillanatokra kell építenetek, hogy következetesebben legyetek ebben az állapotban.


Így teremtitek meg azt a valóságot, amit meg akartok tapasztalni; fel kell ismernetek, hogy a valóság bennetek van. Semmi sincs rajtatok kívül, és ezért semmi sem elérhetetlen számotokra. A megnyilvánulás során arra is figyelni szeretnétek, hogy hogyan érzitek magatokat, mert az érzésetek a jelzője annak, hogy a cél felé tartotok-e vagy távolodtok tőle. Figyelhettek erre az érzésre akkor is, amikor szavakat mondtok, gondolatokat gondoltok és cselekedeteket hajtotok végre, és mindig hasznos lesz, ha észreveszitek, hogy közben tágultok vagy zsugorodtok, mert végső soron a kiterjedés érzését akarjátok, ami egyelőre a lehető legközelebb van ahhoz, hogy teljesen a végtelen és örökkévaló énetek legyetek.


Csodálatos dolog lassan és egyenletesen megközelíteni a felemelkedéseteket az ötödik dimenzióba és a Forrás által képviselt otthonotokba, mert mindezeket a tapasztalatokat egytől egyig megtapasztalhatjátok. Érezni fogjátok a kiterjedést. Újra és újra emlékezhettek arra, hogy kik és mik vagytok valójában, mert folyton elfelejtitek. Szóval kérlek, ne gondoljátok, hogy a felejtés rossz dolog vagy hiba. Nagyon is céltudatos volt mindannyiótok számára, hogy részt vegyetek a felejtésben. Mindannyian tudtátok, hogy az emlékezés olyan édes lesz. Mindannyian tudtátok, hogy az utazás az, amiről ez az egész szól.


És most itt vagyunk mi, olyan lények, akik teljesen emlékeznek, és akik emléke