top of page
Keresés

Amit Jézus/Jeshua mondott mindannyiótoknak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Létezésünkben tisztán és biztosan haladunk előre azzal kapcsolatban, hogy kik vagyunk, mit teszünk és hová tartunk. Ez egy figyelemre méltó érzés, és azt kívánjuk, bárcsak egyszerűen átadhatnánk nektek. Ehelyett mindent megteszünk, hogy meggyőzzünk benneteket arról, hogy ti sem vagytok mások, mint mi. Annak ellenére, hogy rendelkeztek ezekkel a fizikai testekkel, és van egy fizikai születésetek, és a legtöbb életetekben van egy fizikai halálotok, sokkal inkább hasonlítotok nem fizikai barátaitokra, mint gondolnátok.


Ti is a Forrás vagytok, akárcsak mi. Felemelkedtek, ahogy mi is. Tágultok, egyre inkább azzá váltok, aki valójában vagytok, és mi is ezt tesszük. Nos, ami megnehezíti a dolgotokat ott a Földön, az az az elképzelés, hogy tennetek kellene valamit, és ami szintén megnehezíti az életet a Földön, az az, hogy bizonyos dolgokat meg kell tennetek a túlélés érdekében. Ti is meg akartok tenni bizonyos dolgokat, amiket nem tudtok megtenni, nem azonnal, nem akkor, amikor abban a pillanatban úgy döntötök, hogy meg akarjátok tenni. És ezekben a dolgokban persze különböznek a tapasztalataink. De mindig feltehetitek magatoknak a következő kérdéseket: "Ki akarok lenni ebben a pillanatban?" "Hogyan akarok érezni?" és "Hogyan használhatom ezt arra, hogy kitáguljak és felemelkedjek nagyobb tisztasággal, nagyobb bizonyossággal és nagyobb örömmel?".


Erről szól most életeteknek ez az időszaka. Ez az egész a terjeszkedésről, a felemelkedésről és arról szól, hogy az utazásotok örömtelivé váljon. Nem kell, hogy egyenes út legyen. Nem kell, hogy a leggyorsabb út legyen a felemelkedéshez. Élvezzétek az összes lépést az út mentén, és a legtöbbet fogjátok kihozni belőle, és nem kell megismételnetek egyetlen olyan lépést sem, amit inkább nem tennétek meg.


Az egész lényege annak, hogy mindannyian egy olyan helyre inkarnálódtok, ami ilyen kihívást jelenthet, az, hogy felemelkedjetek és még inkább azzá váljatok, aki valójában vagytok, hogy megfeleljetek ezeknek a kihívásoknak. Ott kell lennetek, ahol vagytok, de ugyanakkor tudnotok kell, hogy sokkal többek vagytok, és ez trükkös. De amikor ténylegesen rájöttök, hogyan kell ezt csinálni, akkor csodálatos élmény a két birodalom összeolvadása.


Azért is vagytok ott, hogy egyesítsétek a fizikai és a nem-fizikai világot, hogy olyanok legyetek, mint akit Jézus Krisztusnak hívtak, hogy megtestesítsétek a Krisztus tudatot. 'A mennyek országa bennetek van. ' 'Ti mindannyian istenek vagytok.' Ezeket a dolgokat Jeshua mondta, és ezek a legfontosabb üzenetek, amelyeket az ő életéből átvehettek, mert ha ezt tudjátok, akkor természetesen úgy akartok majd bánni másokkal, ahogyan azt szeretnétek, hogy veletek bánjanak. Természetesen szeretni akarod majd a felebarátodat. Nem kell majd kényszerítened magadat, hogy megtedd ezeket a dolgokat, mert nem fogod a felebarátodat kevesebbnek látni, mint a Forrást.


Ismétlem, nem különbözünk annyira. Csak könnyebb ott, ahol mi vagyunk, tudni, hogy kik vagyunk, és mindannyiótokat szintén Forrásenergia Lényeknek látni. De ne aggódjatok, el fogtok jutni oda, és amikor ez megtörténik, ez az utazás, amin most vagytok, az öröm, a szabadság, az izgalom és a feltétel nélküli szeretet jegyében fog telni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page