top of page
Keresés

Amit azok, akik ébren vannak, nem tudnak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lenyűgöz bennünket az a mód, ahogyan az emberiség fejlődik, kiterjesztve a tudatosságotokat azon túlra, ahol valaha is volt a Földön. Izgalmas idők ezek az emberiség számára, ahogy egyre közelebb és közelebb kerültök az ötödik dimenziós frekvenciatartományhoz, amelyben hamarosan állandóan létezni fogtok. Sokkal könnyebbé teszitek vezetőitek dolgát, mert ébren vagytok, és a hozzánk hasonló kollektívák úgy érzik, hogy nagyon sokat kapunk mindannyiótoktól, mert hajlandóak vagytok befogadni az általunk közvetített energiákat. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy amennyire segítséget kaptok fentről, annyira segítitek a körülöttetek lévőket is.


Segítitek őket a tudatossági szintetekkel, a kedvességetekkel és a rezgésetekkel. Kiegyensúlyozzátok az ottani energiákat azzal a magas rezgéssel, amit folyamatosan felkínáltok embertársaitoknak. Akkor is felajánlod, amikor ülsz és nem csinálsz semmit, de akkor is felerősíted magas rezgésű energiád kivetítését, amikor látod, hogy másoknak szükségük van rá. Válaszolsz a hívásra azzal a szándékoddal, hogy másoknak enni adjanak, ruhát adjanak, tisztességesen bánjanak velük, ugyanazokat a lehetőségeket kapják, mint mindenki más, és tiszteljék őket, mint olyan lényeket, amilyenek ők valójában.


Mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk, és arra törekszünk, hogy segítsünk egymásnak emlékezni erre. Amikor egy olyan térben vagytok, ahol emlékeztek arra, hogy kik is vagytok valójában, nem tehettek mást, mint hogy ezt hozzáadjátok az emberiség kollektív tudatosságához. És minél több ember van odakint, aki valami jobbat, valami mást keres, annál többen válaszolnak a hívásra. Nem is tudjátok, mennyit segítetek embertársaitoknak pusztán azzal, hogy ott vagytok, pusztán azzal, hogy az emberi kollektíva részei vagytok, de tényleg azért vagytok ott, hogy hatalmas változást hozzatok. És ezért reagáltok olyan jól a felülről érkező segítségre.


Mi olyanok vagyunk nektek, mint amilyenek ti vagytok embertársaitoknak. És így felismertek minket és azt, amit teszünk, mert annyira ismerős számotokra. Természetesen továbbra is folytatni fogjátok az ébredést, és következetesen megtartjátok azt a tudatosságot, hogy kik is vagytok valójában, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy lehetővé teszitek, hogy sok más ember is felemelkedjen veletek együtt, annak köszönhetően, hogy kik vagytok, és mit tesztek. Azt is szeretnénk, hogy még több segítséget kapjatok a fentről érkező segítségből, mert még több ember lesz körülöttetek, akik felébrednek és szükségük van valakire emberi formában, hogy az a segítő legyen, akit keresnek.


Végül meg fognak találni minket és a többieket itt fent a magasabb dimenziós síkokon, de egy ideig valaki mást fognak keresni, valakit fizikai testben, aki tud velük és azzal kapcsolatban lenni, amin keresztülmennek. És ez az egyik oka annak, hogy mindannyiótoknak úgy kellett ebbe az életbe jönnie, hogy kevésbé feledkeztek meg arról, hogy kik is vagytok valójában, és azzal az elhatározással, hogy megismerjétek magatokat, mint szellemi lényeket, mint a testet öltött Forrásenergiát. Egyre jobban lehorgonyoztok ebbe az igazságba, és látjuk, hogy ez milyen hatással van az egész emberiségre, és szeretnénk megköszönni nektek a szolgálatotokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page