• Fehér Katalin

Amit a felsőbb éneitek kérnek tőletek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Módosítottuk azt a módot, ahogyan titeket szemlélünk, hogy belevegyük azt is, hogy milyen hatással vagytok a körülöttetek lévőkre azzal, hogy milyen mértékben vagytok éberek. Látni akarjuk, hogy azok, akik felébredtek, hogyan hatnak a körülöttük lévőkre, szándékosan és akaratlanul egyaránt. És így ez olyasvalami, amit jelenleg vizsgálunk, hogy jobban megértsük, hogyan segíthetünk nektek a kilencedik dimenzióból. Természetesen mindenkinek igyekszünk segíteni, de különösen azokra figyelünk, akik felébredtek, mert ti vagytok azok, akik az összes alapmunkát elvégzik. Ti vagytok azok, akik terjeszteni tudják az energiákat, amelyeket mi továbbítunk, ti pedig letöltitek és asszimiláljátok.


Tehát ahogyan látjuk, hogy interakcióba léptek embertársaitokkal, azt látjuk, hogy sokkal inkább reagálnak az energiátokra, mint a hitetekre. Sokkal nagyobb hatással vagytok az emberekre, mint ahogyan azt felfogjátok, függetlenül attól, hogy mondtok-e bármit is. Ti egy magasabb frekvenciájú rezgés két lábon járó közvetítői vagytok. Átveszitek a tőlünk és a hozzánk hasonló lényektől kapott letöltéseket, és megosztjátok azokat másokkal. Ezek a letöltések aztán megpihenhetnek valamelyik embertársatok energiamezejében, amíg az a személy készen nem áll rá. De nem kell prédikálnotok. Nem kell kiáltványt írnod. Nem kell YouTube videót készítened a felemelkedésről vagy arról, hogyan gyógyítsd meg a világot. Csak önmagatoknak kell lennetek.


Ez az elsődleges küldetésetek, ami túlmutat minden más küldetésen. Ha önmagatok vagytok, akkor pontosan azt kapjátok, amire szükségetek van, az életetek körülményei tekintetében, a felemelkedéshez. Ha önmagatok vagytok, ti lesztek a tökéletesek arra, hogy segítsetek embertársaitoknak felébredni és felemelkedni. Nincs szükség arra, hogy megpróbáljátok. Nincs szükség arra, hogy megjátsszátok magatokat, vagy valamiféle színjátékot játszatok arról, hogy mit jelent spirituális embernek lenni ebben a korban. Csak őszintének és hitelesnek kell lenned, és az emberek tudni akarják majd, mi a titkod.


És a legszebb az egészben, hogy még csak el sem kell mondanod nekik. Még csak jó szónoknak sem kell lenned ahhoz, hogy megoszd, mit tudsz a felemelkedésről, mit tudsz az ébrenlétről. Csak továbbra is önmagatoknak kell lennetek, és hagynotok kell, hogy minden másról gondoskodjanak helyettetek. Hagyjátok, hogy mi végezzük el az összes nehéz munkát. Hagyjátok, hogy kitaláljuk, hogy pontosan mire lesz szüksége azoknak az embereknek, akikkel kapcsolatba kerültök a közeljövőben, ti pedig csak pihenjetek, legyetek önmagatok, érezzétek az érzéseiteket, és tegyétek a legjobbat. Ez minden, amit kérhetünk tőletek, és ez minden, amit a felsőbb énetek is kér tőletek. Reméljük, hogy ez segít levenni némi terhet a vállatokról, hogy élvezni tudjátok ezeket az éveket, amik még hátra vannak a negyedik dimenzióban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."