top of page
Keresés

Amiről az asztrálsíkon beszélgettünk

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon nyitottak vagyunk azokra a javaslatokra, amely bármelyikőtöknek van az élet jobbá tételével kapcsolatban ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy ti vagytok azok, akik azt éltek, amit éltek, és mi vagyunk azok, akik megfigyeljük ezt anélkül, hogy végig kellene mennünk az összes lépésen és folyamaton, amit ti tesztek. És ezért meghallgatjuk. Figyelembe vesszük azt a tényt, hogy olyan élettapasztalatotok van ott a Földön, amit mi nem tudnánk megtapasztalni. Tudjuk, hogy ti vagytok a szakértők, mert a földszinten vagytok. Olyan sűrűségben vagytok, ami miatt a dolgok nehezebbnek tűnnek és tovább tartanak. Mi csak elképzelni tudjuk, milyen lehet ez.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy halljuk az imáitokat. Hallunk benneteket, amikor hangosan és a fejetekben beszéltek hozzánk, és sokatokkal kommunikálunk, amikor az asztrálsíkon utaztok. Sokan közületek kapcsolatba lépnek velünk, és egy ideig velünk ülnek, és tudatják velünk, hogy mi az, amire még szükségük lenne. Az utóbbi időben sok egyéntől hallottuk, hogy több támogatásra van szükség azok segítése körül, akik az életetekben vannak és szenvednek. Néha felajánljátok a segítséget, és ők nem fogadják el, máskor pedig javaslatokat ajánlotok fel, és ők nem hallják meg, mert ott vibrálnak, ahol vibrálnak. Máskor felajánljátok a segítséget és adjátok, és az visszafelé sül el.


És tudjuk, hogy azt akarjátok, hogy segítsünk felgyorsítani a felébredési folyamatot a többi szenvedő egyén számára az életetekben. Azt is szeretnénk, ha felismernétek, hogy van olyan személy az életetekben, aki szenved, mert ez egy olyan tapasztalat, amire szükségetek van és amit szeretnétek megtapasztalni. Ez azt jelenti, hogy az utazásotok része, hogy elérjétek a belső békét önmagatokban, még akkor is, ha valaki más nem tudta vagy nem akarta ezt megtenni. Ők adnak nektek egy esélyt arra, hogy feltétel nélküli szeretet legyetek. Esélyt adnak nektek arra, hogy szeretet legyetek annak az állapotnak a tükrében, amit ők mutatnak nektek, ami az ő szenvedésük.


<