top of page
Keresés

Amikor más földönkívüli csoportok megkeresnek minket

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon büszkék vagyunk az emberiségre, és ezt a büszkeségünket minden alkalommal kifejezzük, amikor kapcsolatba lépünk egy másik csoporttal, egy másik lénykollektívával, aki megfigyel benneteket, és aki beszélgetni szeretne a fejlődésetekről. Néha ezek a csoportok meg akarják érteni, hogy miért vannak a dolgok úgy, ahogyan ott a Földön vannak, és néha csak kíváncsiak erre a civilizációra. Többet akarnak tudni, és mindannyiótokat szeretettel és együttérzéssel tudnak megfigyelni, nem pedig ítélkezéssel és félelemmel.


És amikor elmagyarázzuk más lényeknek, hogy milyen gyönyörűen boldogultok az adott körülmények között, néhányan közülük azt gondolják, hogy rózsaszínű szemüvegen keresztül nézünk titeket, vagy hogy egyszerűen csak képzelődünk. De mi nem csak az emberek cselekedeteit látjuk, hanem az energiákat, a rezgést, az emberiség szívét is. És ez az, amire összpontosítunk; ez az, amiről folyamatosan azt mondjuk nektek, hogy szintén fontos. Folyamatosan mondjuk nektek, hogy mennyivel fontosabb a rezgésetek, mint az, hogy mit tesztek, és mi kitartunk ezen értékelésünk mellett. Kiállunk a nézőpontunk mellett, mert tudjuk, hogy ami végső soron számít, az a tudatosság evolúciója ott a Földön, és ez nem mindig tükröződik abban a pillanatban, amikor megfigyelünk minden egyes cselekedetet, amit tesztek, minden egyes szót, amit kimondtok.


Tudjuk, hogy időbe telik, amíg a tudatosságotok fejlődése tükröződik a körülöttetek lévő világban, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk ebben a tudatban. Tudjátok, hogy a dolgok egyre jobbak, és bízzatok bennünk, mert mi érezzük azt, amit ti nem éreztek, látjuk azt, amit ti nem láthattok, és tudjuk azt, amit ti még nem tudhattok. Végül minden világossá fog válni számotokra, hogy ez az idő, amelyben éltek, mennyi növekedést és terjeszkedést hozott létre, még akkor is, ha nem láttok túl azokon a dolgokon, amelyek most nem tetszenek nektek.


Ha van valami, ami nem tetszik nektek a külvilágban, akkor hangoljátok ki. Hangolódjatok rá arra a rezgésre, ami bennetek van. Hangolódjatok rá a saját gondolataitokra, hiedelmeitekre, érzéseitekre és csakráitokra, és tudjátok, hogy ugyanolyan nagy univerzum van bennetek, mint amekkora valaha is volt rajtatok kívül. És ismerjétek fel azt is, hogy ha van valami kívülről, ami nem tetszik nektek, aminek ellenálltok és ellenszegültök, akkor nagy valószínűséggel van valami bennetek, ami ugyanezt a figyelmet, ugyanezt a negatív reakciót kapja.


Arra is meghívunk benneteket, hogy érezzétek azt, amiről ebben az üzenetben beszéltünk, ami a ti terjeszkedésetek és evolúciótok, mert ez ott van, közvetlenül az ellenállás rétege alatt vagy az alatt, amit azzal szemben tanúsítotok, ami most a világotokban van. És ha el tudjátok érni, megígérjük nektek, hogy olyasmit fogtok érezni, amit még soha nem éreztetek korábban. Úgy fogjátok érezni, hogy több valódi énetek bontakozik ki, és ennél nincs fontosabb dolog. Amikor látunk titeket, látjuk, hogy az igazi énetek állandóan felbukkan, apró módokon, és ezért vagyunk olyan büszkék rátok itt és most.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba kerültünk veletek."


0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page