top of page
Keresés

Ami egyik napról a másikra meg fog változtatni téged

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Már most meg vagyunk győződve arról, hogy az emberi kísérlet a Földön sikeres volt. Még csak látnunk sem kell, hogy mi fog történni a mostani és az egyetemes tudatváltás ideje között, hogy biztosan tudjuk, hogy mindannyian tovább vittétek a tudatosságot, mint azt sokan gondolták szerte a galaxisban. Sokan néznek körül a világotokban ebben az időben, és azt gondolják, hogy a káosz állapotában van. Sokan úgy gondolják, hogy a jelenlegi helyzet ott a Földön nagyon szomorú, és néhányan már a reményt is elvesztették az emberiséggel kapcsolatban.


Mi azonban úgy érezzük, hogy szépen fejlődtök. Nagyon rövid idő alatt nagyon messzire jutottatok ahhoz képest, hogy milyen régóta inkarnálódtatok ott a bolygón. És az előrelépések, amiket mostantól a teljes átváltozásig meg fogtok tenni, óriásiak. Az a képesség, amivel rendelkeztek, hogy szeressetek, együttérzést mutassatok embertársaitok iránt, és részt vegyetek a kedvesség véletlenszerű cselekedeteiben, annyira csodálatosak. Ez mindannyiunkat itt a magasabb birodalmakban optimista érzéssel tölt el.


És azt is tudjuk, hogy sokkal több ember nyitja meg magát a magasabb birodalmakból érkező szeretetnek, mivel egyre kevesebb ember hisz egy bosszúálló Istenben, aki meg akar büntetni benneteket, és örök szenvedésre akar kárhoztatni benneteket. Napról napra egyre többen távolodnak el ettől az ideológiától. Hogy mit fogtok kezdeni azzal a sok szeretettel, amire megnyitjátok magatokat, ez az, amiért mindannyian minden egyes nap figyelünk titeket. Alig várjuk, hogy lássuk, mit fogtok l