top of page
Keresés

Ami az emberiségre vár, az óriási

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon elégedettek vagyunk a fejlődésetekkel ott a Földön, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy elértetek egy olyan tudatossági szintet, egy olyan általános rezgésszintet, hogy készen álltok még többre abból, amit fel tudunk ajánlani nektek. Sok más kollektívával egyetértésben dolgozunk itt fent a magasabb birodalmakban, hogy felajánljuk nektek a különböző fejlesztéseket, aktiválásokat, ráhangolódásokat és letöltéseket, amiket mi csinálunk. Tehát nem vállaljuk magunkra a teljes és totális elismerést azért, ami az utatokba kerül, de szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi is részesei vagyunk annak, ami mindannyiótok számára a következő lépés lesz.


Meg fogjátok kapni azokat a fejlesztéseket, amelyekre szükségetek van ahhoz, hogy képesek legyetek kezelni a magasabb frekvenciájú energiákat. Ezek a fejlesztések a sejtek és a DNS szintjén, valamint a csakrarendszeretekben fognak megtörténni. Letöltéseket és ráhangolódásokat kaptok, hogy segítsenek nektek a tudatosság összekapcsolásában. Jobb hordozókká, jobb porhüvelyekké váltok a magasabb frekvenciájú energiák számára, amelyeket mindannyian csatornázni tudtok. Mindannyian gyakran csatornáztok anélkül, hogy tudnátok róla, de ahogyan előrehaladtok, egyre inkább tudatában lesztek ezeknek a pillanatoknak.


Felsőbb énetek tudatosságának több aktiválását is megkapjátok a fizikai testetekben, hogy megismerhessétek magatokat, mint többdimenziós lényeket, akik képesek vagytok minden más rendszerbe és dimenzióba eljutni, ahová csak szeretnétek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy ami jön, az hatalmas, és hogy ti is részei vagytok az eljövendőre való felkészülésnek. Ez az a munka, amit magatokon végeztek, és az a mód, ahogyan a magasabb rezgésű információkat terjesztitek, ami felkészíti az emberiséget arra, ami jönni fog.


És így, mivel teszitek a dolgotokat, felkészítitek magatokat ezekre a fejlesztésekre, letöltésekre, aktiválásokra és ráhangolódásokra. Az ötödik dimenziós energiákra hangolódtok. Most készen álltok, mert megnyitottátok szíveteket, elméteket. Még a hiedelmeitek is megnyílnak, hogy több lehetőséget engedjenek be, és amikor tudatosan elengeditek a harmadik dimenzió korlátait, akkor helyet csináltok több olyan dolognak, ami ötödik dimenziós természetű. És természetesen egyre közelebb és közelebb fogtok kerülni az ötödik dimenzióhoz, míg végül azon kapjátok magatokat, hogy állandóan ebben a frekvenciatartományban tartózkodtok.


Szeretnénk, ha tudnátok, hogy elkerülhetetlen, hogy teljes földönkívüli kapcsolatotok legyen ott a Földön, és elkerülhetetlen, hogy átkerüljetek az ötödik dimenzióba, de azt is szeretnénk, ha mindkettőből a lehető legjobb tapasztalatot szereznétek. Ezért felajánlunk mindent, amit tudunk, hogy felkészítsünk benneteket, és azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy minden tanítás, amit átadunk, arra szolgál, hogy felkészítsen benneteket arra, ami jön, és hogy segítsen nektek jobb életet élni most, olyan életet, ami élvezetesebb, szórakoztatóbb, interaktívabb. Képesek vagytok arra, hogy a tudatosságotokat összekapcsoljátok a tudatosság sok más pontjával ebben az univerzumban, és mindaz, amit most kaptok, segíteni fog nektek ezekben a törekvésekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page