top of page
Keresés

Amiért a Földre jöttél, hogy elsajátítsd

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Képesek vagyunk örömöt, szeretetet, szabadságot és erőt érezni, és felismerjük, hogy egyre több ember fedezi fel azt a képességét, hogy úgy érezzen, ahogyan érezni akar. Ez egy izgalmas időszak mindannyiótok számára, mivel kifejlesztitek azt a képességet, hogy meghatározzátok, milyen típusú energiát bocsátotok ki a világba. Azt mondanánk, hogy az emberiség nagyrészt csak reakciózus a tekintetben, hogy hogyan érzitek azt, amit éreztek. Ha valami jó történik, akkor jó érzésű érzelmet éreztek, és ha valami rossz történik, akkor rossz érzésű érzelmet éreztek.


Az emberiség az elmúlt évmilliók során, amióta a Földön vagytok, úgy kezelte a pozitív érzelmek kérdését, hogy kolostorokba, barlangokba, zárdákba, bárhova, ahol csak tudtatok, lényegében elrejtőztetek a világ elől. A spirituális úton járó emberek jellemzően megpróbáltak túllépni az érzéseken, mintha ez lenne a válasz. Más emberek megtagadják az érzelmeiket, elzsibbadnak tőlük, vagy megpróbálják kigondolni magukat belőlük. Nem ajánljuk ezeket a megközelítéseket. Ezek a megközelítések annak mutatják magukat, amik valójában.


Az érzelmek elől nem szabad elmenekülni vagy figyelmen kívül hagyni őket. Át kell ölelni őket, és aktiválni kell a jó érzéseket, hogy olyan valóságot teremtsetek, amely megfelel ezeknek az érzéseknek. Ezt nem tudod megtenni, ha elzárkózol bármilyen érzelemtől. Minden olyan érzelem, amelyet nem engedsz átáramolni magadon, elfojtja a többit. Ha tehát te is azok közé tartozol, akik azt mondják, hogy már nem igazán érzel semmit, akkor azzal kell kezdened, hogy átérzed azt, amit eddig kerültél. Engedjétek meg magatoknak, hogy megtapasztaljátok azt, ami már jó ideje ott van a tudatos tudatosságotok felszíne alatt. És ezzel megnyitjátok a zsilipeket.


Képesek lesztek megtapasztalni több szeretetet, több örömöt, több békét és több mindent, amit érezni szeretnétek. És ez az igazi spirituális mesterré válás. Ez nem arról szól, hogy elbújj egy spirituális szentélybe, ami megakadályoz abban, hogy a világ többi részét olyannak tapasztald meg, amilyen. Nem arról van szó, hogy az életeteket kisebbre szabjátok, hogy kevesebb baj történhessen, ami hatással lehet rátok, és nem kívánt érzelmeket válthat ki belőletek. Ez a spirituális evolúció, amelyben tudatosan vesztek részt, arról szól, hogy mindent érezzetek, és aztán belülről válasszátok ki, hogy mihez tudtatok hozzáférni. Így teremtitek meg a valóságotokat, ahelyett, hogy hagynátok, hogy a valóságotok diktálja, hogyan érezzétek magatokat állandóan. Ez az, amiért a Földre és a Naprendszerbe jöttetek, hogy elsajátítsátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page