top of page
Keresés

Amiért a Földre jöttél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon elégedettek vagyunk azzal, ahogyan ti mindannyian különböző módokon igyekeztek egymást bevonni. Elmozdultok attól, hogy egyéneknek lássátok magatokat, annak a tudatába, hogy kollektíva vagytok, és ezzel az elmozdulással együtt jár annak a tudata, hogy mindenki és minden, amit láttok, bennetek van. És így, amikor látjátok, hogy az emberiség hogyan osztódott meg az utóbbi időben, és felismeritek, hogy ez egy probléma, azok közületek, akik ébren vannak, hajlamosak arra, hogy tenni akarnak valamit ez ellen.


Ebben az esetben olyan lehetőségeket kerestek, hogy bevonjatok másokat, akiket hagyományosan, történelmileg, kizárhattok a gondolataitokból és az együttérzésetekből. Ha képesek vagytok együttérzőek lenni valakivel, akivel számos ponton és kérdésben nem értetek egyet, akkor felülemelkedtetek a megosztottságon, amely ma annyira jelen van a világotokban. És ha meghallgatsz valakit, akivel nem értesz egyet, és megpróbálod megérteni, hogy honnan jön, akkor egy lépést tettél a nagyobb egység felé, több egység felé, amit te és más felébredt lelkek keresnek.


Nem kell állást foglalnod ahhoz, hogy igazad legyen; felülemelkedhetsz mindenen, és szeretet lehetsz. Lehetsz szeretet a gyűlölettel, bigottsággal, rasszizmussal, homofóbiával, transzfóbiával, nőgyűlölettel és minden mással szemben, amit a mai világodban tapasztalsz, és ami a szomorúság, a harag, a félelem vagy akár a gyűlölet élményét adhatja neked. Minden, ami ott van, és ami triggerel benneteket, az azért van ott, hogy ezt a célt szolgálja. Nem azért, mert valami elromlott vagy valami baj van; hanem azért, mert szükségetek van a nyomógombra, hogy elérjétek azt a nagyon specifikus és néha mélyen-mélyen elásott belső érzelmet. Amint ez megtörtént, felülemelkedhettek rajta, mert szeretet akartok lenni, és mert tudjátok, hogy kollektívaként sokkal erősebbek vagytok, mint egyénként.


Egyesülve erősebbek vagytok, mint megosztva, és csak azért, mert valaki nem ért veletek egyet valamiben, még nem lesz az ellenségetek. Nekik csak más a nézőpontjuk, más a perspektívájuk. Most nagy kihívás lehet azt tenni, amit itt javasolunk, különösen akkor, ha az a személy vagy személyek, akikről beszélünk, gyűlöletet táplálnak a szívükben egy bizonyos csoport iránt.


Tudjuk, hogy nagy feladat megbocsátani, szeretni és együttérzést érezni ezekkel az emberekkel szemben, de ez az egyetlen módja annak, hogy az emberiség tudatosságát felemeljük. Az emberiség tudatosságát nem lehet csak úgy emelni, ha igazunk van. Nem fogjátok emelni az emberiség tudatosságát azzal, hogy lenézitek azokat, akiket rossznak tartotok.


Amiatt fogjátok emelni az emberiség tudatosságát, mert ez az, amiért ott vagytok, és azért is vagytok ott, hogy többet testesítsetek meg a feltétel nélküli szeretetből, mert ez az út az ötödik dimenzióssá váláshoz; ez az út a magasabb énetekké váláshoz. És ez a sorsotok része, ezért akár most is elfogadhatjátok ezt a sorsotokat, ami azt is jelenti, hogy minden aspektusotokat elfogadjátok.


És ne feledjétek, ha ezt látjátok odakint bármilyen formában, az bennetek is ott van, és meg kell gyógyítani. Ezért láttok ma olyan sok embert a világotokban, akik egyre hangosabbak. Ők képviselnek valamit, ami bennetek van, amit eddig semmibe vettetek. Kérlek, figyeljetek oda mindarra, ami bennetek zajlik, és legyetek azok a gyógyítók, úttörők és a változáshozók, akiknek születtetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page