top of page
Keresés

Ahol elrejtettük az energiák sokaságát

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi vagyunk a Föld és az emberiség számára a különböző energiák sokaságának elhozói, és látjuk, hogy ezek az energiák hogyan hatnak mindannyiótokra, beleértve a növényi, állati és ásványi életet is. Először azt vesszük észre, hogy mit tudnak ezek a királyságok kezelni, mivel ezek az emberi élet építőkövei, és azt akarjuk, hogy ti is annak lássátok őket. Erre bátorítunk benneteket, mert amikor a Földanyához, az Anyatermészethez és az állatvilághoz kapcsolódtok, olyasmivel kapcsolódtok, ami stabilizál benneteket. Olyan energiákhoz kapcsolódtok, amelyek felelősek a földi életért, és ahogy hálát mutattok nekik, spirituálisan növekedtek. Azokhoz az energiákhoz is csatlakoztok, amelyeket mi öntöttünk bele ezekbe az életformákba.


Hasznotokra válik a lehorgonyzás, amit ők végeznek, amikor ti nem vagytok képesek a lehorgonyzásra. És ahogy már mondtuk, vannak olyan időszakok is, amikor tesztelnünk kell, amit átadunk, hogy lássuk, hogyan lehet azt ott, a negyedik dimenziós Föld környezetében elsajátítani. Azt akarjuk, hogy felismerjétek a kapcsolatotokat minden dologgal, mert ez lesz az ugródeszka ahhoz, hogy felismerjétek a kapcsolatotokat minden emberrel, majd minden lénnyel szerte ebben a gyönyörű univerzumunkban.


Tudjuk, hogy az együttérzés a kulcs ott a Földön, és ha felismeritek, hogy nincs valódi elkülönülés köztetek és bárki vagy bármi között, akkor a tudatosság következő szintjére vihetitek az emberiséget, és a más csillagrendszerekből és dimenziókból származó lények és kollektívák segítségével a sikeretek garantált. Egy dologra bátorítunk benneteket, hogy ott a Föld bolygón is foglalkozzatok a saját kertetek gondozásával.


Amint valakit rajtatok kívül fenyegetésnek láttok, amint engedtek annak a gondolatnak, hogy áldozat vagytok, azonnal védekezésbe vonultok. És amikor védekezésre kényszerültök, nem vagytok kapcsolatban minden lénnyel, minden életformával. Egyre távolabb és távolabb kerültök a Forrástól, amikor ezt teszitek, mert a Forrás soha nem különül el. A Forrás mindig integrál, mindig arra törekszik, hogy hazavezesse az egész teremtést.


És így, amikor úgy érzitek, hogy provokál benneteket az, amit valaki más tesz vagy mond, vagy amit úgy gondoljátok, hogy valaki vagy egy csoport tesz, meg kell keresnetek magatokban az okot, ami az érzésetek mögött van, és át kell éreznetek ezt az érzést. Nem azért vagytok ott, hogy megállítsatok bármit is, ami rajtatok kívül történik. Azért vagytok ott, hogy békében és harmóniában éljetek a saját testetekben és a saját pszichétekben. Azért vagytok ott, hogy egyensúlyba hozzátok a saját energiáitokat és a saját érzéseiteket, és ezt nem tudjátok megtenni, amikor külföldi és hazai ellenségek ellen harcoltok. Ez nem így működik. Nem működött senkinek, egyetlen társadalomnak sem az univerzum történetében.


Azért vagytok ott, hogy egyesüljetek, és hogy egyesüljetek a szeretettel, és ezt azzal kezdhetitek, hogy egyesültök a szeretettel, ami körülöttetek van, amit szó szerint minden szikla, minden kavics, minden homokszem, minden földdarab alá elrejtettünk. Arra bátorítunk benneteket, hogy ezt gyakran tegyétek, de most még egyszer megismételjük magunkat. Kapcsoljátok ki a készülékeket, és menjetek ki a szabadba; kapcsolódjatok az Anyatermészethez és a Földanyához. Kapcsolódjatok állati barátaitokkal, és menjetek befelé, hogy megkeressétek, amit meg akartok tapasztalni magatokon kívül, mert a külvilág mindig a belső birodalmatokat fogja tükrözni, és mert végső soron ez minden, amit valaha is irányítani tudtok ott az életetekben.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page