top of page
Keresés

Abban a pillanatban át fogsz alakulni, amikor ezt megteszed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon örülünk, hogy segíthetünk mindannyiótoknak minden lehetséges módon. Gyakran megkérünk benneteket, hogy kérjetek tőlünk segítséget konkrét kérdésekben és kihívásokban, amelyekkel az életetekben szembesültök, és feltétlenül szeretnénk, ha tőlünk kérnétek segítséget. De azt is tudjuk, hogy a segítségkéréssel abban a pillanatban elismeritek, hogy létezik segítség. És így a kéréssel jobban megnyíltok annak befogadására, amit kértek. Megnyíltok a segítség előtt, ami már ott van, amit mi, a vezetőitek és sok más segítő, aki a nap huszonnégy órájában dolgozik értetek, már felajánlunk nektek. Ne feledjétek, hogy egyikünk sem tudja ezt megtenni helyettetek, de segíthetünk nektek.


Megkönnyíthetjük számotokra, hogy megkapjátok, amit akartok, és eljussatok oda, ahová tartotok, ha teret tartunk, ha egy bizonyos irányba lökünk titeket, ha adunk nektek egy aktiválást vagy egy fejlesztést, ami miatt bármi is az, ami megakadályoz benneteket abban, hogy ott legyetek, ahol lenni szeretnétek, az sokkal hangosabb, ellenszenvesebb zaj lesz a tapasztalatotokban. Más szavakkal, minden fejlesztés és minden aktiválás segít nektek abban, hogy kiszűrjétek az ellenállást, a blokkot, a hiedelmet, ami bennetek van, hogy el tudjátok engedni.


Mindezt azonban ti magatok teszitek. A segítség ott van, hogy támogasson benneteket, hogy vezessen, hogy szeressen benneteket, és hogy teret tartson nektek, és ez mindig ott van, és olyan sok lénytől érkezik, hogy nem szeretnénk most mindet felsorolni ebben a közvetítésben. Némelyikőtöknek több segítője van, mint másoknak, mert több kihívással néztek szembe, de mindannyiótoknak hatalmas mennyiségű segítség áll rendelkezésére, és amikor ellazultok és feloldjátok a feszültséget, és megnyíltok, és beengeditek mindezt, akkor eláraszt benneteket. Nem csak egy adott helyről, vagy egy adott csillagrendszerből, vagy egy adott lényből vagy kollektívából érkezik. Több segítség érkezik hozzátok, mint amennyit el tudtok képzelni, ezért nyugodtan ellazulhattok.


Kereshetitek az öröm megtapasztalásának lehetőségeit, és értékelhetitek az életet, amit már megteremtettetek. Értékelhettek mindent amit csak tudtok az öt érzékszervetekkel, és még annál is többet. Megpihenhettek abban a tudatban, hogy mindig jön még több. Mindig több energia fog érkezni, hogy támogasson benneteket, és mindig több megnyilvánulás fog jönni, mert ti teremtettétek őket, és a tiétek, és elkerülhetetlen, hogy megtapasztaljátok ezeket a teremtéseket.


Most segíthetünk nektek felgyorsítani az időt, ami ahhoz szükséges, hogy megnyilvánítsatok valamit, azzal, hogy emlékeztetünk benneteket arra, hogy számít, hogyan érzitek magatokat, és emlékeztetünk benneteket arra, hogy elkerülhetetlen, hogy megtapasztaljátok azt, amit megteremtettetek. Segíthetünk nektek abban, hogy mindent gyorsabban manifesztáljatok, ha emlékeztetünk benneteket az összes segítségre, ami rendelkezésetekre áll, és ha rámutatunk arra, hogy az öröm az út. Nem az örömhöz és az örömteli élményekhez és körülményekhez vezető úton vagytok, hanem az utat az öröm teremti meg, és amikor örömben vagytok, akkor az úton maradtok. Folytatjátok az előre vezető utat, egy olyan utat, amin a sorsotok szerint haladnotok kell.


Mindannyian nem csak óriási segítséget kaptok, hanem óriási segítség is áll előttetek. Annyi minden van még előttetek, amit meg kell tapasztalnotok ezen a Földön, ezekben a fizikai testekben. Nem kell csak várnotok, amíg az ötödik dimenziós Földön egy fénytestben lesztek. Nem az az egyetlen alkalom arra, hogy az öröm állapotában legyetek, hogy szeretet vegyen körül benneteket. Nem ez az egyetlen alkalom, amikor megtapasztaljátok a végső szabadságot, bölcsességet és bizalmat. Mindezek a rezgések most is elérhetőek számotokra, és minden segítőtök eláraszt benneteket ezekkel a rezgésekkel, abban a reményben, hogy eléggé ellazultok ahhoz, hogy beengedjétek őket, és érezzétek, ahogy átjárják a fizikai testeteket.


Ezért bátorítunk benneteket, hogy menjetek ki és élvezzétek a Földanyát és az Anyatermészetet. Tudjuk, hogy ezek megnyugtatnak benneteket, és hogy nagyobb valószínűséggel nyitjátok meg magatokat, ha eltávolodtok az összes gondolatformától és az otthonotokban lévő összes energiától. Arra bátorítunk benneteket, hogy hagyjátok mindezt magatokba szívódni, majd hagyjátok, hogy az összes segítség, ami az utatokba kerül, belépjen az energiamezőtökbe, a csakráitokba, a sejtjeitekbe és a DNS-etekbe, és abban a pillanatban, amikor ezt megteszitek, átalakulást fogtok érezni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page