top of page
Keresés

A Vezetőidtől és tőlünk érkező jelek értelmezése

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Jelenleg új utakat, új belépési pontokat fedezünk fel a tudatos elmétekbe. Együtt dolgozunk a vezetőitekkel és a felsőbb énetekkel annak érdekében, hogy meghatározzuk nem csak azt, hogy mi a legjobb nektek, hanem azt is, hogy mik a legjobb átadási rendszerek arra, amit mi fel tudunk ajánlani. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a segítség mindig úton van, és ha odafigyeltek a külvilágból érkező jelekre, tudni fogjátok, hogy minden rendben lesz. És amikor észreveszitek, hogy ezek a szinkronicitások folyamatosan halmozódnak a tapasztalataitokban, akkor kezditek majd megérteni, hogy minden jóval több lesz, mint csak rendben.


Felemelkedtek; a tudatosság egy magasabb szintjére tartotok. Ezt felébredt lelkekként teszitek, ami azt jelenti, hogy nagyobb valószínűséggel veszitek észre azt, amit mi, vagy a vezetőitek elétek tettek, mint az átlagemberek. Reményetekkel és tudásotokkal tudtok vezetni és irányítani, mert képesek vagytok érzékelni azt, ami azt üzeni nektek, hogy ti és az emberiség többi része jó úton jár. Gyakrabban megállhattok a nap folyamán, és megkereshetitek ezeket a jeleket, amelyeket a szemetek elé helyeznek.


A mód, ahogyan felfedezzük, hogyan szolgálhatunk a legjobban mindannyiótokat, az az, hogy figyelünk titeket, és észrevesszük a jelekre és a szinkronicitásokra adott válaszotokat. Vezetőitek azon dolgoznak, hogy arra ösztönözzenek benneteket, hogy balra vagy jobbra nézzetek. Veletek és az intuíciótokkal dolgoznak, hogy elvezessenek benneteket arra a helyre, ahol meglátjátok a jelet vagy megtapasztaljátok a szinkronicitást, és mi mindannyian együtt koordinálunk a felsőbb énetekkel, mert a felsőbb énetek végső soron tudja, mi a legjobb nektek, és mire fogtok a legjobban reagálni, amikor meglátjátok. Megnyugodhattok a jelek keresésével kapcsolatban, mert mindenhol ott vannak, és nem kell nagyon keresni őket. Nyilvánvalóvá válnak számotokra, ha elkezdtek jobban odafigyelni rájuk, és ha helyesen értelmezitek őket, akkor valóban hatalmas hasznotok származik belőlük, és garantáltan többet fogtok látni belőlük.


Minden jel és minden szinkronicitás helyes értelmezése azt jelenti, hogy a dolgok a te utadon haladnak, és hogy jó úton jársz. Ezek mind azt hivatottak megmutatni nektek, hogy az emberiség rendben lesz, és hogy ti vagytok az egyik vezetője a tudatosság tágulásának, ami ott a Földön folyamatban van. Érezzétek, hogy támogat benneteket az, amit láttok, amit éreztek és amit tudtok, mert mindezek célja, hogy támogassanak benneteket, és ti is támogassátok a többi embertársatokat, akik talán nem keresik a jeleket, és akik félreértelmezhetik azokat, amikor látják őket. Ez az egyik módja annak, hogy vezessetek, és ez az egyik módja annak, hogy megnyugtassátok magatokat, hogy rendben lesztek, sőt, még a rendbennél is jobban, ahogy folytatjátok az utatokat az ötödik dimenzióba.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page