top of page
Keresés

A valódi esemény, amire vársz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.A legnagyobb tisztelettel viseltetünk az emberiség iránt, mert az általatok választott út több kihívással van tele, mint amennyit bármelyikünk is szívesen vállalna itt a magasabb birodalmakban. Úttörőként tekintünk rátok, akik hajlandóak voltak felfedezni a sötétség és a kétségbeesés mélységeit, és mindezt azzal a céllal, hogy új tapasztalatokat szerezzenek, amelyek a Forrás további terjeszkedéséhez vezetnek. Most, amikor ezt mondjuk, szeretnénk emlékeztetni titeket, hogy ti vagytok a Forrás. A Forrás nem egy lény, amely rajtatok kívül létezik; a Forrás bennetek van, és minden más is.


Tudjuk, hogy mindannyiótok számára nagyon nehéz annak az igazságnak az elfogadása, hogy még egy olyan személy vagy hiedelem is, amit megvettek, bennetek létezik, és nem különül el tőletek. Ez azt jelenti, hogy az emberiségnek alázatra van szüksége annak érdekében, hogy eljusson a tudatosságotok fejlődésének lépcsőfokára. Nem maradhattok csak úgy fenn a magasban, a szivárványon, és nem nézhettek le mindenki másra. Ne essetek abba a csapdába, hogy azt gondoljátok, hogy mindent kitaláltatok, hogy mindent helyesen csináltok, és hogy minden helyes hiedelemmel és információval rendelkeztek. Ez unalmas lenne, meghiúsítaná a növekedéseteket, és egyfajta halálélmény lenne, ami valójában nem is létezik.


Soha nem hagyjátok abba a növekedést. Soha nem hagyjátok abba a terjeszkedést, és soha nem hagyjátok abba, hogy még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Ahhoz, hogy mindezeket a dolgokat megtehessétek, a spektrumnak arra a végére volt szükségetek, amelyik a legtávolabb van a Forrástól, a legtávolabb a fénytől és a szeretettől, ami a valódi természetetek. Mi lehet Forrás-szerűbb annál, mint hogy képesek vagytok szeretni a sötétséget és azokat, akik a sötétségben tevékenykednek? Ha igazán megértitek, hogy mi a tudatossági váltás, akkor tudjátok, hogy nem csak egy napvillanásról és három nap sötétségről van szó. Ha valóban tudjátok, miről szól a váltás, akkor tudjátok, hogy a valódi esemény az, hogy ti egyre inkább a Forrásenergiához váljatok hasonlóvá, és ez azt jelenti, hogy el kell ismernetek, hogy ez mind bennetek van, még azok is, amelyeket el akartok ítélni, még azok a hiedelmek is, amelyeket nem értitek, hogy bárki hogyan tud egyáltalán fenntartani.


Ismétlem, tiszteletünk és csodálatunk a tiétek, mert ahogy leírjuk nektek, hogy mire kérünk benneteket, rájövünk, hogy milyen hatalmas hegyet kell megmászni, különösen akkor, amikor az egyik ilyen lény, aki az igazi sötétséget képviseli, tett valamit veletek vagy valakivel, akit szerettek. Azt fogjátok mondani, hogy ez nem igazságos, és hogy ennek nem kellene így lennie, de ez része a ti utatoknak és mindenki más útjának, hogy megtapasztaljatok néhány igazán szörnyű dolgot az életetek során ott a Föld bolygón.


Most a legtöbbeteknek voltak ezek a valóban szörnyű tapasztalatok előző életeiben, és ebben az életben arra vagytok hivatottak, hogy megtisztítsátok ezeket a traumákat. Ez sem egy irigylésre méltó feladat, amire jelentkeztetek, és még egyszer mondom, nehéz elképzelni, hogy egyáltalán meghozzátok ezt a döntést. De ti megtettétek, és tudjuk, hogy megtettétek, mert ott vagytok. És ha már ott vagytok, akkor a lehető legnagyobb utazást is megkapjátok. Ott lehettek az ingán, amikor az a fény felé lendül, és magával visz titeket és az emberiség többi részét oda, ahová mindannyian tartoztok. Felsőbb énetekké váltok, és ötödik dimenzióssá váltok, és pontosan tudtátok, hogy mit csináltok, amikor ezt az utazást választottátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page