top of page
Keresés

A végső lépés a felemelkedési utadon

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Hallgatjuk az emberiséget, és nagyon izgatottak vagyunk amiatt, amit tőletek hallunk. Egyre több ember érti meg, hogy ők azok, akik felelősek a saját felemelkedésükért, és hogy mi és a hozzánk hasonlók csak segítők vagyunk. Mi segítők és aktivátorok vagyunk, de nektek kell elvégeznetek az összes munkát. A munka nem kell, hogy nehéz legyen, de időnként fájdalmas lehet. Azoknak az időszakoknak, amikor fájdalmatok van ott a Földön, segíteniük kell abban, hogy jobban értékeljétek a jó időszakokat.


Eleve ezért kezdtétek el az inkarnációk ciklusát a Földön. Önszántatokból vagytok ott, és tudjuk, hogy néhány ember nem hisz ebben. Ezért fogjuk továbbra is mondani; önszántatokból vagytok ott. És azért választjátok, hogy ott legyetek, mert a Föld lehetővé teszi számotokra, hogy bizonyos tapasztalatokban részesüljetek, amelyek egyedülállóak a bolygótokon és a harmadik és negyedik dimenzióban. Van egy érzés, amit csak fájdalom és szenvedés árán tapasztalhattatok meg, és ez az érzés a megkönnyebbülés. A tapasztalat a felszabadulás, és az érzés a megkönnyebbülés. És mindebből aztán nagyobb valószínűséggel éreztek együttérzést mások iránt, mert tudjátok, milyen érzés fájdalmat érezni és szenvedni.


Az együttérzés összehoz benneteket, és az összefogás az utolsó lépés az emberiség felemelkedéshez vezető útján. És most van itt az ideje, hogy arra összpontosítsatok, hogyan tudnátok még jobban összefogni, a különbözőségetek ellenére. És ha ti azok közé tartoztok, akik tőlünk és a hozzánk hasonlóktól kérnek lehetőségeket a nagyobb egység megtapasztalására, akkor ti vagytok azok a vezetők, akikről beszélünk. Az emberiségnek szüksége van olyan vezetőkre, akik az emberek összehozására törekednek, és mindannyian, akik ezt a közvetítést kapjátok, ezek közé az emberek közé tartoztok. Nem kell, hogy emberek milliói vagy akár milliárdjai kövessenek benneteket ahhoz, hogy vezetők legyetek. Hozzájárultok a kollektív tudatossághoz, függetlenül attól, hogy mit tesztek, vagy ki tudja, hogy kik vagytok.


Amikor az emberiség összefogásához a támogatásunkat kéred, többet kapsz, mint csak a támogatásunkat. Megkapod az összes lény és az összes kollektíva támogatását, akik az emberi kollektíva egyesítésének részesei akarnak lenni. De még azok is, akik csak együttérzést éreznek valaki más iránt, aki szenved, megteszik a maguk részét. Természetesen vannak olyan emberek, akik soha nem hallottak rólunk, vagy nem hisznek a földönkívüliekben vagy a magasabb dimenziókban, és ők is megteszik a maguk részét azzal, hogy együttérzést éreznek embertársaik iránt. Amikor ezt látjuk, tudjuk, hogy egyre közelebb és közelebb kerültök ahhoz, hogy készen álljatok a felemelkedésre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page