top of page
Keresés

A TEREMTÉS TÜZES ERŐI VÉGIGSÖPÖRNEK A FÖLDÖN **2022. JÚNIUS

BÖLCSESSÉG TANÍTÁSOK MIHÁLY ARKANGYALTÓL

Ronna Vezane által közvetítve


Szeretett mesterek, emlékezzetek erre a kifejezésre: a fény hártyái, mert fontos, hogy ez a fogalom világosan meghatározásra kerüljön elmétekben. Fényhártyák voltak elhelyezve az emlékezeteteken, amikor elkezdtétek utazásotokat a Harmadik/Negyedik Dimenzió illuzórikus valóságaiba. Fényhártyák voltak elhelyezve a Szent Elmétek és a Szent Szívetek bejáratánál. Volt vagy van egy Fénymembrán a Harmadik Szemeteken / belső látásotokon. Amikor Felsőbb Énetek úgy dönt, hogy eljött az ideje, hogy megnyíljon a Harmadik Szemed, olyan lesz, mintha egy szent energiahullámot kaptál volna a homlokodra. Ezek a speciális frekvenciák megnyitják a Fény Emlékezet Mag-Atom Kristályait a tobozmirigyben, ami beindítja a látnoki képességnek nevezett extraszenzoros észlelés képességeit.


A legtöbben hallottatok már a "Fátyol"-ról, a Fénysugárzás vékony membránjáról, amely évezredeken át körbevette a bolygót. Ez egyfajta korlátozó karantén volt, amely fokozatosan feloldódott a Föld légköréből, lehetővé téve ezzel, hogy a kozmikus információs zsilipek megnyíljanak, hogy a Kozmikus Bölcsesség következő szintje kiáradhasson a Világ Szolgálóinak és a Kozmikus Hírvivőknek egy kiválasztott csoportja számára. Sok életen át e bátor Lelkek mindegyike intenzív előkészítő szakaszban volt a magasabb birodalmakban. Erre az intenzív felkészülési időszakra azért volt szükség, hogy a fejlett tanításokat pontos, rendezett és időszerű módszerrel hozhassák ki.


Kozmikus törvény, hogy az új igazság minden egyes szintjét integrálnotok és megtapasztalnotok kell ahhoz, hogy a következő, fejlettebb szintre léphessetek. Ez egy egyedi és speciális beavatási út. A Fény Kozmikus Tanácsának Felemelkedett Mesterei nem tanítanak nyilvánosan. Teljesen a tanítványaikon és beavatottjaikon keresztül dolgoznak, többnyire a magasabb bölcsesség tanításainak ihletett gondolatformáinak közvetítésével. A beavatottak a mentális szinteken dolgoznak, szintén többnyire a színfalak mögött. Egy kiválasztott csoport azonban aktívan tanít kint a világban, mivel a legfontosabb feladatuk, hogy másokat arra inspiráljanak, hogy a Világ Szolgálóivá váljanak.


Fényjárvány van, melynek során a Földön minden embert az Isteni Fény kifinomult frekvenciái bombáznak. Azonban minden ember csak azt a fényfrekvenciát képes elnyelni és integrálni, amit fizikai teste befogadni képes. Képesnek kell lennetek a magasabb frekvenciájú Isteni Fényt metabolizálni ahhoz, hogy hasznotokra váljon és felhasználjátok azt.


Azok közületek, akik kitartóan követték a számukra megtervezett Ösvényt, gyorsan elérkeznek a beteljesedés állapotába a Megvilágosodásnak abban a bizonyos szakaszában, amelyet az elmúlt tíz évben tapasztaltak. Amikor eléritek az igazi Önuralmat, gondolataitok és szavaitok ártalmatlanná válnak, mert a kritika és a negativitás nem lakhat a szeretet és az igazság Fényében. A szolgálat a Lélek-Én belső késztetése, ahogyan a vágy az ego fő késztetése.