top of page
Keresés

A teljes földönkívüli kapcsolatfelvétel monumentális eseménye a Földön

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindig nagyon örülünk, ha kapcsolatba léphetünk mindazokkal, akik érdeklődnek irántunk és a csillagrendszerünk iránt. Segítünk nektek, hogy közelebb kerüljetek ahhoz az időhöz, amikor képesek lesztek egy fizikai földönkívüli lény elé állni, mert mindannyiótoknak könnyebb kezelni a nem-fizikai világból és egy olyan békés és gyönyörű helyről érkező energiákat, mint az Arcturus. Mi nem-fizikai formában létezünk, és ezért nem lokálisak vagyunk, de még mindig hordozzuk származási helyünk, az Arcturus csillagrendszer energetikai kézjegyét.


Mindannyiótokat üdvözöljük, hogy megnyíljatok előttünk, amikor csak lehetőségetek nyílik rá. Azokban az időkben, amikor ezeket a közvetítéseket fogadjátok, tudatosan is megnyithatjátok magatokat energiáink és tudatosságunk előtt, hogy saját magatok is kapcsolódhassatok hozzánk. Láttuk és éreztük azt a fejlődést, amit a Földön a fizikai földönkívüli kapcsolattartás tekintetében elértetek, és tényként tudjuk, hogy sok egyénnek vannak fizikai földönkívüli kapcsolattartási élményei. Néhányan ezek közül az emberek közül emlékeznek ezekre a kapcsolati élményekre, és néhányan nem.


Amikor nem-fizikai földönkívüli energiát kaptok, akkor a földönkívüli DNS-etek aktiválását kapjátok. Lehetőségetek van arra is, hogy több földönkívüli életetekre is emlékezzetek. Ezért ezek a kapcsolati élmények nagyon fontosak. Megalapozzák a fizikai szemtől-szembeni találkozásokat, amire mindannyian vágytok.


Az UFO-k észlelésével az égboltotokon szintén egyre közelebb kerültök. Aktiválásokat és letöltéseket is kaptok ezekben a pillanatokban. Sokan közületek, akiknek ilyen élményeik voltak, felismerik ezt, mert megértitek, hogy tudatában vannak a gondolataitoknak ezekben a pillanatokban. Gyönyörű időszak a Föld bolygón élni, mert annyi ilyen élményben lehet részetek ebben az életben, és ezek a tapasztalatok természetesen mind a felemelkedésetekhez vezetnek.


Amint felemelkedtek, képesek lesztek kapcsolatba lépni azokkal a földönkívüliekkel, akikkel csak akartok, és képesek lesztek elmenni a csillagrendszereikbe, és betenni a lábatokat a bolygóikra, a holdjaikra és az űrállomásaikra. Minden egyes nappal, amíg a Földön vagytok, egyre közelebb kerültök ehhez az időhöz. Lazítsatok és élvezzétek az utazást, mert a célállomás garantált. Ha azzal játszotok, ami most a rendelkezésetekre áll, akkor képesek lesztek időtlenebbnek érezni magatokat és élvezni az utat a fizikai lényekkel való teljes földönkívüli kapcsolatfelvételig, mi pedig végig szurkolni fogunk nektek egészen addig a monumentális eseményig ott a Földön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page