top of page
Keresés

A teljes földönkívüli kapcsolat kora

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Meggyőződésünk, hogy készen álltok a földönkívüli lényekkel való további kapcsolatfelvételre. Most, amikor ezt mondjuk, szeretnénk teljesen világossá tenni, hogy azokról beszélünk, akik ébren vannak. Ti készen álltok a földönkívüli kapcsolatfelvételre, még akkor is, ha az emberek nagy többsége nem. Nektek megengedettek olyan tapasztalatok, amik más embereknek nem, valamilyen okból kifolyólag. Nem kell megvárnotok, hogy mindenki készen álljon ahhoz, hogy űrhajóra szálljatok, hogy találkozzatok a földönkívüliekkel, és hogy körbeutazzátok velük a galaxist. A galaxis a tiétek, hogy felfedezzétek, és a valóságotok a tiétek, hogy megteremtsétek és összehangolódjatok vele.


Ezt senki más nem teszi meg helyettetek. Senki más nem dönti el, hogy mit tapasztaltok és mit nem. Ez a ti területetek. Arra szeretnénk bátorítani titeket, hogy legyetek azok a nagy álmodozók, akik valójában vagytok. Legyetek azok a teremtők, akiknek születtetek, és legyetek azok, akik az emberiséget a Föld emberei számára a teljes földönkívüli kapcsolat korszakába vezetik.


Olyan sokféle módon lehettek úttörők. Felszabadulhattok a rabszolgaságból. Megszabadulhattok a halandóságotoktól való félelemtől, és megszabadulhattok azoktól a korlátoktól, amelyeket harmadik dimenziós emberként magatokra vettetek. Most nincs itt az ideje, hogy várjatok arra, hogy valami rajtatok kívül történjen, nem most, amikor megkaptátok a képességet, hogy bármilyen tervezeten, bármilyen szerződésen kívül teremtsetek, amik egykoron talán érvényben voltak.


Ébren vagytok, és tudatosak vagytok, és képesek vagytok túllépni a harmadik és negyedik dimenzió korlátain, mert az emberiségnek több ilyen ötödik dimenziós energiára van szüksége, hogy jelen legyen a Földön, és ti vagytok azok, akik ezt lehorgonyozzátok. Ha nem ti, akkor ki? Ezt szeretnénk tudni.


Ha egyszer felébredtetek, már nem mehettek vissza. Nem tudtok visszafejlődni. Nem tudjátok visszatenni a fogkrémet a tubusba. Nektek kell vezetnetek az emberiség terjeszkedését és felemelkedését azzal a hajlandóságotokkal, hogy felfedezzétek azt, amitől a legtöbb ember egyenesen megijedne. Így hozhattok nagy változásokat a világotokon; nem úgy, hogy várjátok, hogy valami történjen. Nem arról szól, hogy hisztek valaki más igazságában a valóságról és arról, hogy mi történik a színfalak mögött.


A nagy változások veletek kezdődnek, a nagy lelkekkel azokban a kissé sűrű és kissé törékeny emberi testekben, mert készen álltok arra, hogy vezessetek. Készen álltok arra, hogy elvigyétek az emberiséget a teljes földönkívüli kapcsolat korszakába, és mi itt vagyunk, hogy segítsünk. És nem vagyunk egyedül. Sok más lény és kollektíva van, akik szeretnének titeket az emberi történelem eme legtermékenyebb korszakába vezetni.