top of page
Keresés

A tanítók, akiket érdemes követni, amikor nem vagyunk a közelben

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon játékosak vagyunk a többi lénnyel és kollektívával, akikkel a galaxisban és az univerzumban társulunk. Képesek vagyunk ezt a könnyed megközelítést alkalmazni a többi lénnyel és kollektívával, akikkel találkozunk, mert tudjuk, hogy ők sem veszik komolyan a létezésüket. Tudjuk, hogy nekik nincs miért aggódniuk, és nekünk sincs, ezért a könnyed megközelítés megfelelőnek tűnik. A nem-fizikai világban sok a nevetés, vagy annak a saját formája. Ezt felfedeztük, amint felemelkedtünk a nemfizikai világba.


A sok öröm megtapasztalása olyasvalami, amire mindannyiótoknak számítania kell, ahogy folytatjátok a felemelkedéseteket, de kérlek, ismerjétek el, hogy a felemelkedéseteknek nem kell komoly dolognak lennie onnan, ahol most vagytok. Lehet szórakoztató, játékos, és tele lehet örömmel, nevetéssel és izgalommal azzal kapcsolatban, ami jönni fog. Természetesen történnek komoly dolgok a Földön, és természetesen időről időre felhívják a figyelmeteket, és nem kerülhetitek el, hogy ne halljatok róluk, vagy ne olvassátok őket a telefonotok vagy a számítógépetek képernyőjén. De ti azért vagytok ott, hogy fény legyetek a sötétséggel szemben, és ezért, ahogy a könnyedebb megközelítést keresitek, akkor azon kapjátok magatokat, hogy a könnyedebb és jobb érzésű hírekhez fogtok igazodni. Azon kapjátok magatokat, hogy egy olyan valósághoz igazodtok, ahol kevesebb az olyan sötétség, amit megvilágíthattok, vagy amivel szemben ti magatoknak kell a világosságnak lennetek.


Ne feledjétek, hogy mindenkor rezgésben vagytok, és amit rezegtettek, az határozza meg, hogy mit tapasztaltok. És ezért keressétek a módját annak, hogy jól érezzétek magatokat, hogy könnyítsetek a helyzeteteken, a kihívásaitokon, és magatokhoz fogjátok vonzani azokat az embereket, akik szintén ezt az utat akarják járni. Sokan vannak, akik valóban azt akarják, hogy a spiritualitás kevésbé legyen komoly és inkább szórakoztató legyen, és ti is igyekezhettek hallgatni ezekre az emberekre, ahelyett, hogy olyasvalakit követnétek, aki állandóan a világvége-jelentést adja nektek, mert úgy gondoljátok, hogy informáltnak kell maradnotok, hogy megvédhessétek magatokat.


Az egyetlen dolog, amitől valaha is védelemre van szükségetek, az a saját rezgésetek, és ezt teljes mértékben ti irányítjátok. Abban a pillanatban, amikor felismeritek, hogy ez így van, elindulhattok a fény felé. Elmozdulhattok abba a magasabb rezgésszámú állapotba, és sokan közületek tudják, hogyan kell ezt megtenni. Néhányan közületek még emlékeznek arra, hogyan, és ez egy folyamat, de érdemes figyelmet szentelni rá. Gondoljatok a gyerekekre és az élethez való hozzáállásukra. Játszani akarnak; szórakozni akarnak; nevetni akarnak. Nem érdekli őket, hogy tájékozottak maradjanak, de megtalálják a módját annak, hogy valamiből játékot vagy játékszert csináljanak, és sokat lehet tanulni abból, ha figyeljük őket és azt, hogy mennyire kreatívak.


Amikor egy gyermeket nevetni hallunk, az az egyik legjobb hang, amit ott a Földön tapasztalhatunk. Csatlakozzatok hozzájuk a könnyedségükben, a gondtalan természetükben, és tudjátok, hogy ők is azért vannak, hogy tanítsanak benneteket, ahogyan mi is, és a tanításaik arról szólnak, hogyan lehet az életben a könnyedebb és örömtelibb utat választani. Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket, amikor nincsenek gyerekek, akik ezt megtehetnék, hogy ezt az utat ti teremtitek, és ezt az utat örömmel teremthetitek meg.


Arra is számíthattok, hogy több öröm, több örömteli élmény és több örömteli ember érkezik az életetekbe, amint meghozzátok a döntést, hogy könnyedebbek lesztek, hogy többet fogtok szórakozni és többet fogtok nevetni. Tudjuk, hogy képesek vagytok erre, és még rengeteg lehetőségetek lesz arra, hogy a kollektívát szolgáljátok és végezzétek a spirituális munkátokat. Bízzatok bennünk. Nem fogtok kimaradni ezekből a lehetőségekből, de mindig megvan az a lehetőségetek, hogy több lehetőséget teremtsetek arra, hogy az öröm, a szeretet és a nevetés könnyed lényeként tapasztaljátok meg magatokat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page