top of page
Keresés

A túlélési módból az 5D-be való átmenet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Pontosan azt adjuk nektek, amiről tudjuk, hogy minden pillanatban szükségetek van rá. Ez azonban nem mindig egyezik azzal, amit ti akartok tőlünk. Minket, akárcsak a Felsőbb Éneteket és a vezetőiteket, mindennél jobban érdekel a spirituális fejlődésetek. És a csapatotok minden tagja mindent megad nektek, amire szükségetek van ahhoz, hogy növekedjetek és kitágítsátok a tudatosságotokat, hogy még inkább azzá váljatok, aki vagytok.


Az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat, amit ott a Földön bármikor elvégezhettek, hogy eljussatok az elfogadás helyére. A bennetek lévő túlélési ösztön azt mondja nektek, hogy a harc vagy a menekülés az egyetlen lehetőség, de az a részetek, amely tudja, hogy egy felemelkedési utatokon vagytok, az elfogadásra fog kérni benneteket. Ez az a részetek, amely azt fogja kérni tőletek, hogy bocsássatok meg. Ez az a részetek, amely a feltétel nélküli szeretetre bátorít, ahelyett, hogy kicsinyesek lennétek, ahelyett, hogy bosszút állnátok. Ezek a nagyon is túlélésre orientált ego módszerei, és ti most azért vagytok ott, hogy többet tegyetek, mint csak túléljetek. Most azért vagytok ott, hogy a Felsőbb Énetekké váljatok.


Azért vagytok ott, hogy a tudatosságotokat egy magasabb frekvenciájú állapotba emeljétek. Ez egy monumentális feladat. Mégis, ez az a