top of page
Keresés

A túlélési módból az 5D-be való átmenet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Pontosan azt adjuk nektek, amiről tudjuk, hogy minden pillanatban szükségetek van rá. Ez azonban nem mindig egyezik azzal, amit ti akartok tőlünk. Minket, akárcsak a Felsőbb Éneteket és a vezetőiteket, mindennél jobban érdekel a spirituális fejlődésetek. És a csapatotok minden tagja mindent megad nektek, amire szükségetek van ahhoz, hogy növekedjetek és kitágítsátok a tudatosságotokat, hogy még inkább azzá váljatok, aki vagytok.


Az egyik legnagyobb kihívást jelentő feladat, amit ott a Földön bármikor elvégezhettek, hogy eljussatok az elfogadás helyére. A bennetek lévő túlélési ösztön azt mondja nektek, hogy a harc vagy a menekülés az egyetlen lehetőség, de az a részetek, amely tudja, hogy egy felemelkedési utatokon vagytok, az elfogadásra fog kérni benneteket. Ez az a részetek, amely azt fogja kérni tőletek, hogy bocsássatok meg. Ez az a részetek, amely a feltétel nélküli szeretetre bátorít, ahelyett, hogy kicsinyesek lennétek, ahelyett, hogy bosszút állnátok. Ezek a nagyon is túlélésre orientált ego módszerei, és ti most azért vagytok ott, hogy többet tegyetek, mint csak túléljetek. Most azért vagytok ott, hogy a Felsőbb Énetekké váljatok.


Azért vagytok ott, hogy a tudatosságotokat egy magasabb frekvenciájú állapotba emeljétek. Ez egy monumentális feladat. Mégis, ez az a feladat, amelyet elvállaltatok, és ez lehetséges. Nem csak lehetséges, de látunk sok egyént a Földön, akik sikeresen integrálják azt, amit integrálniuk kell ahhoz, hogy a Felsőbb énjükké váljanak. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy a felemelkedésetek jó úton halad, és hogy minden, amit ettől a pillanattól kezdve a Földanyán tapasztaltok, arra szolgál, hogy segítsen nektek eljutni oda.


Hogy hogyan fogjátok megtapasztalni az utazást, az minden, ami jelenleg még eldöntetlen. Fogadjátok el ezeket a kihívásokat. Fogadjátok el, ami most van, és nyissátok meg magatokat, hogy befogadjátok mindazt, amit a magasabb birodalmakban lévő, hozzánk hasonló lényektől kaptok, mert a megpróbáltatásokon keresztül történő növekedés tapasztalata sokkal kielégítőbb, mint az, hogy mindig mindenetek megvan, amit akartok. Egyszer majd meglesz mindenetek, és amikor ez megtörténik, keresni fogjátok a kihívásokat. Keresni fogjátok a lehetőségeket, hogy kitáguljatok és még inkább azzá váljatok, aki vagytok, és ez egy örömteli nap lesz mindannyiunk számára, akik részt veszünk az emberiség felemelkedési folyamatában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page