top of page
Keresés

A törzsed, a lélekcsaládod és a Forrássá válás

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mi egy kollektíva vagyunk egy kollektíván belül egy újabb kollektíván belül, és így tovább, és így tovább. Azért jöttünk össze, hogy ez a bizonyos kollektíva legyünk, amiatt a rezgés miatt, amit mindannyian egyéni tudatosságként ajánlottunk fel, és ez egymáshoz vonzott minket. A kollektívánk természetes módon alakult ki. Spirituális fejlődésetek egy olyan pontján vagytok, ahol egyszerűen azt fogjátok tapasztalni, hogy harmonizáltok más emberekkel, hogy vonzódtok más emberekhez, akik hasonló rezgést kínálnak, mint amit ti kínáltok. Össze fogtok jönni ezekkel az egyénekkel, akiknek valószínűleg hasonló perspektívájuk lesz az életről is.


És akkor cselekedhettek, és beszélhettek egymással, azokkal a hasonló célokkal, amelyeket szem előtt tartotok. Együttesen megteremthetitek a valóság egy jobb változatát mindannyiótok számára és a nagyobb kollektíva számára, amelynek részei vagytok. Amikor felismeritek, hogy rendelkeztek ezzel az erővel, ezzel a képességgel, akkor azt is felismeritek, hogy hogyan váltok újra Forrásenergiává. És természetesen soha nem szűntetek meg Forrásenergia lenni, de nem mindig azzal a teljes tudattal operáltok, hogy kik vagytok. Amikor elkezdtek inkább kollektívaként gondolni magatokra, akkor így közelebb kerültök a Forráshoz, és a Forrásenergia rezgéséhez, perspektívájához, napirendjéhez, és így tovább.


Látni, érezni és demonstrálni akarjátok, hogy hogyan vagytok mindannyian összekapcsolódva ott a Földön. Ezért van az, hogy amikor törődtök valakivel, akivel még soha nem találkoztatok, akivel semmi közös nincs bennetek, akinek a küzdelme sokkal másabb, mint a tiétek, úgy érzitek, hogy egyre teljesebbé váltok. Önmagatok teljesebb változatává váltok, mert a valóságban már egy kollektíva vagytok. De van, aki tudja, hogy ez igaz, és van, aki nem.


Amikor a rezgés alapján választjátok ki, hogy kivel akartok együttműködni, és nem a személyiségetek bármely más felszínes aspektusára alapozzátok, akkor többet kaptok abból az erőből, amit mindannyian egyénként hordoztok magatokban. Amikor természetesen és organikusan jöttök össze, akkor igazán érezhetitek a szinergiát, amely a különböző részek összejövetele által jön létre.


Minden embertársatok szerepet játszik ebben az erőteljes, társalkotó, együttműködő csoportban, amelyet alkottok. De ha csak azokkal jöttök össze, akik úgy néznek ki, mint ti, akik ugyanabba a középiskolába jártak, mint ti, vagy akik a származási családotok tagjai, akkor kevésbé valószínű, hogy növekedni fogtok és kibontakoztok valódi önmagatokba. Nem kell csak megszokásból vagy kötelességtudatból összejönnötök másokkal, hanem megengedhetitek az univerzumnak, hogy elhozza nektek azokat, akik rezonálnak veletek, és többet adnak nektek abból az érzésből, hogy teljes önmagatokká váljatok.