top of page
Keresés

A tömeges ébredések következő pillanata

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Teljesen tudatában vagyunk annak, hogy hány lélek választja a felébredést ott a Földön minden egyes napotokon. Tudjuk, hogy néhányatok számára sokkolónak tűnhet, hogy egy lélek ébredésének időpontja egy választás, de a lelkek mindenféle tapasztalatot szeretnek megtapasztalni, és bizonyos tapasztalatokat csak akkor lehet megtapasztalni, amikor az alvás állapotában vagytok. Mindannyian a maguk módján és a maguk okán ébrednek fel, és néha valamelyikőtök érezheti azt az elégedettséget, hogy részese lehet az ébredésüknek. Több emberrel tudtok majd beszélgetni azokról a dolgokról, amelyek a legfontosabbak számotokra, ahogy folytatjátok a negyedik dimenzión keresztül az ötödik dimenzióba való felemelkedés megtapasztalását.


Mindannyian nagyon türelmesek voltatok, és a tömeges ébredések következő csoportja hamarosan bekövetkezik. Tehát még több emberrel fogtok beszélgetni és játszani a közeljövőben. A lelkek felébredésének ütemét tekintve ott a Földön, úgy látjuk, hogy a tömeges felébredés június hónapban fog bekövetkezni. A lelkek eme tömeges ébredése lehetővé fogja tenni az emberiség számára, hogy több energiához férjen hozzá, amelyek mindenkor veletek vannak. Segítséget fogtok kapni a Földön újonnan felébredt társaitoktól; ők veletek együtt lehorgonyoznak majd a magasabb frekvenciájú energiákba. És mindannyian segíteni fogjátok azokat, akik még alszanak, azáltal, hogy elültetitek a magokat, és támogatjátok őket az ébredésük során.


Ismétlem, ezeket az ébredéseket a lelkük tervezi, így megkönnyíthetitek a folyamatot, és úgy érezhetitek, hogy azt terjesztitek, amit szeretnétek terjeszteni embertársaitoknak, de végső soron türelmesnek kell lennetek, és hagynotok kell, hogy ezek a magok kicsírázzanak. És ami a legfontosabb, az a támogatás, amit nyújtani fogtok nekik, a gyógyulás, a vigasztalás és a megerősítés, hogy amit tapasztalnak, az valós, hasznos, és hogy ti magatok is átmentetek ezen. Tudjátok, hogy mire számíthatnak, és segíthettek nekik a tudásotokkal, a bölcsességetekkel, a tapasztalataitokkal és az együttérzésetekkel.


Empatáknak és érzékenyeknek lenni, mint amilyenek ti vagytok, soha nem volt még olyan fontos ott a Földön, mint most. Megnyugodhattok, amikor valamelyik családtagotok még nem ébredt fel, és kapcsolódhattok azzal a személlyel azokban a témákban, amelyekben képesek vagytok kapcsolódni velük, miközben várjátok, hogy a lelkük, az igazi énjük úgy döntsön, hogy megtörténik a felébredésük. És akkor persze tudni fogják, hogy te vagy az, akivel erről beszélgetni lehet, mert mindig is érdekeltek az ilyen dolgok. Ismétlem, mindenki a maga módján és a tökéletes időzítéssel ébred fel, és mindez támogatja az emberiség kollektív tudatosságának felemelkedését, amit természetesen mi és sokan mások is folyamatosan támogatunk.


Szeretünk titeket, és azt akarjuk, hogy ezt érezzétek, és azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy mekkora támogatást kaptok tőlünk, amikor támogattok másokat az ébredési tapasztalataikban és az utóhatásokban, ami egy kicsit kihívást jelenthet egy újonnan ébredő számára. Bízzatok abban, hogy ott vagytok, ahol lennetek kell, és hogy ott lesztek mindenki számára, aki valaha is jelen volt az életetekben a tömeges ébredések következő pillanatában.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page