top of page
Keresés

A személyes földönkívüli kapcsolatfelvételi tapasztalataid

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon sokat kaptunk az asztrálsíkon tett látogatásainkból, és ti is nagyon sokat kaptatok ezekből a látogatásokból. Képesek vagyunk úgymond nem fizikai formánkban órákon át veletek ülni, segítünk nektek emlékezni arra, hogy kik is vagytok valójában, miközben magokat is elültetünk a tudatosságotokban, amelyek majd kicsíráznak és virágba borulnak az éber tudatosságotokban. Tudjuk, hogy mindannyian profitáltok a csillagrendszerünkben fizikai lényekként szerzett tapasztalatainkból, és gyakran megosztjuk veletek a történeteinket arról, hogyan nőttünk fel spirituálisan trauma nélkül, anélkül, hogy valaha is sötét ösvényre kellett volna lépnünk vagy nagyon polarizálódnunk kellett volna az akkor fizikai testben élő csoportunkon belül.


Tudjuk, hogy mindannyian arra törekedtek, hogy a lehető legkevesebb traumával emelkedjetek fel az utatokon, és mi továbbra is megvilágítjuk nektek az utat, és emlékeztetünk benneteket arra, hogy ébren vagytok. Nincs szükségetek arra, hogy felrázzanak benneteket. Nem kell, hogy elárasszanak benneteket. Nincs szükségetek arra, hogy vulkanikusan ébren legyetek. Továbbra is választhatjátok az ötödik dimenzióba vezető utazásotok hátralévő részét, és kreatívak lehettek azzal kapcsolatban, hogy mit szeretnétek megtapasztalni, amíg még mindig negyedik dimenziós lények vagytok. A földönkívüli kapcsolat olyasvalami, amit most is megtapasztalhattok, és továbbra is meg fogtok tapasztalni, ahogy ezen az úton haladtok, és felkészítitek magatokat erre azáltal, hogy elengedtek mindent és mindenkit, ami jelenleg nem szolgál titeket.


Tisztázhatjátok, hogy milyen típusú földönkívüli kapcsolati tapasztalatokat szeretnétek, és ezeket a vágyakat ki tudjátok tenni az éterbe, és aztán egyszerűen elengedhetitek őket, és tudjátok, hogy ezek a teremtések a ti megtapasztalásaitok. Abban is bízhattok, hogy meg fogjátok szerezni a személyes kapcsolati tapasztalataitokat, amikor az időzítés megfelelő, és képesek lesztek tudatosan egy hajón lenni a fizikai testetekkel, és emlékezni fogtok rá, amikor az időzítés megfelelő. Addig is, még mindig egy gyönyörű bolygón éltek, ahol rengeteg mindent megteremthettek, rengeteg mindent felfedezhettek, és rengeteg mindent megoszthattok másokkal. Ti vagytok a tanítók, a vezetők, és azok, akik beleegyeztek, hogy elsőként ébredjetek fel, és azt tapasztaljátok, hogy számos különböző mód van arra, hogy megosszátok tapasztalataitokat és tudásotokat embertársaitokkal.


Menjetek ki a természetbe, üljetek le, meditáljatok, és inspirálódjatok. Hagyjátok, hogy a letöltések lehulljanak, majd cselekedjetek. Legyetek a hála és a megbecsülés állapotában mindazért, ami felétek áramlik, és készen álltok majd a továbbiakra. Engedjetek el mindent, ami nem szolgál titeket, és akkor kitágultok, és készen álltok a személyes földönkívüli kapcsolati élményeitekre.


Ami még fontosabb, hogy addig is élvezni fogjátok az életet a Föld bolygón, a negyedik dimenzióban, és több tanításotok lesz, amit megoszthattok másokkal, akik végül felébrednek, és szintén szeretnék majd ezeket a földönkívüli kapcsolatfelvételi tapasztalatokat. Ti csak vezetitek az utat, és néha extra kihívást jelenthet úttörőnek lenni. De emlékezzetek a kétségek idején arra, hogy ti akartátok ezt, és hogy jó úton vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page