top of page
Keresés

A szellemi ajándékaikhoz való hozzáférés az újonnan felébredettek számára

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Képesek vagyunk érzékelni a legkisebb változásokat is az emberi kollektíva általános tudatosságában, és érezzük, hogy folyamatosan fejlődtök. De amikor nagyobb kiugrás történik a rezgésetek általános frekvenciájában, akkor szeretünk szólni nektek róla. Épp most tapasztaltatok meg egy ilyen kiugrást, és ez a kiugrás folytatódni fog, ahogy átmentek ezen az időszakon, amiben most, november hónapban vagytok. Miközben figyeltek a testetekre, a gondolataitokra és az érzelmeitekre ebben az időszakban, ne feledjétek, hogy ezekre a magasabb rezgésszámú állapotokra hívnak benneteket, és ha ráhangolódtok, érezni fogjátok ezt a hívást.


Érezhetitek, hogy a fénybe hívnak benneteket. Érzitek, hogy a szívetek megnyílik. Érezhetitek, hogy felemelitek a tudatosságotokat, miközben a testetekben is földet értek, és megnyílhattok, hogy jobban hozzáférjetek azokhoz az ajándékokhoz és képességekhez, amelyekhez mindannyiótok számára elkerülhetetlen, hogy életetek ezen időszakában hozzáférjetek. Több ajándékotokra és képességetekre lesz szükségetek, hogy segítsetek, és különösen arra lesztek hivatottak, hogy segítsetek azoknak, akik frissen ébredtek fel, és fogalmuk sincs, mi történik.


Ezek a frekvencia kiugrások kollektívaként még jobban érintik azokat, akik még alszanak, mint mindannyiótokat, és nekik nehezebb dolguk lehet, mert amikor a kollektív tudatosság magasabb szintre kerül, akkor el kell engedniük néhány alacsonyabb rezgésű érzésüket, gondolatukat, eszméjüket és hiedelmüket, hogy a kollektívában maradhassanak. Méregtelenítenek, miközben egyre több ébredési tapasztalatot szereznek, ami zavaró, és ami megzavarhatja a normális, mindennapi tevékenységüket.


A legtöbb ember nem sokat gondol a spiritualitásáról, vagy önmagáról, mint lélekről, mint lényegében nem fizikai tudatosságról. És ezért, amikor olyan tapasztalataik vannak, amelyek megkérdőjelezik a mindennapi tudatosságukat, akkor támogatásra, gyógyulásra van szükségük, és a legtöbbjüknek olyan válaszokra van szüksége, amelyeket nem a Bibliából, a Tórából, a Koránból vagy bármely más vallási szövegből fognak kapni. Ti vagytok azok, akik vezetni fogják őket, akik megnyugtatják őket, akik átsegítik őket ezeken a nagyobb felszabadulással járó időszakokon, és hála az égnek, megvan mindenetek, amire most szükségetek van, mert kedves, együttérző, szerető lények vagytok, de többet is kaptok abból, amire szükségetek van ahhoz, hogy magabiztosnak érezzétek magatokat, mint azok a vezetők, akik valójában vagytok.


Mint a felébredt kollektíva, sokan közületek azon tűnődnek, hogy mit is kellene tennetek, és a felkészültségetek, buzgóságotok és segítőkészségetek nem maradt észrevétlen. Sokaknak fogtok segíteni, miközben türelmesen várjátok, hogy kibontakozzanak a felébredési tapasztalataik. Most csak figyeljetek magatokra, és vegyétek észre, hogy az emberi kollektív tudatosság általános frekvenciájának közelmúltbeli változása hogyan hat rátok. Vigyázzatok magatokra, hogy gondoskodhassatok a többiekről.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page