top of page
Keresés

A SEJTSZINTŰ FELEMELKEDÉS MÁR ITT VAN


Christine Day által közvetítve, Plejádi Fény Beavatások


A SEJTEKKEL DOLGOZVA...


A testetek sejtek milliárdjaiból áll. Hogyan fogtok dolgozni ezekkel a sejtekkel? Ez valójában egy egyszerű folyamat. Beszéljünk arról, hogyan kezdhetitek el közvetlenül megtapasztalni a sejtekhez való kapcsolódást, és hogyan kezdhetitek el a gyógyulási folyamatotokat.


1. lépés


Nyisd meg a tudatosságodat, és ismerd el a testedben lévő összes sejt létezését. Ahogy ezt teszed, az energiád automatikusan elkezd áramlani az összes sejthez. Nem kell ezzel küzdened; csak engedd el magad, és engedd, hogy energiád természetes módon áramoljon minden egyes sejtbe. Ne feledjétek: Az egyetemes törvény az, hogy amikor a figyelmedet/tudatosságodat valamire irányítod, az energia automatikusan oda megy, ahová a figyelmedet helyezed. Tehát, ahogy tudatosságodat a sejtekhez viszed, azok elkezdik érezni a tudatos kapcsolatot veled, elkezdenek megnyílni és reagálni, elkezdenek változni! Te is elkezdesz változni!


2. lépés


Miközben ily módon tudatosan kapcsolódsz a sejtekhez, egyszerűen vegyél egy lélegzetet, a szádon keresztül befelé, majd a szádon keresztül kifelé, hagyd, hogy a kifelé irányuló légzés irányítás nélkül menjen. Egyszerűen engedd el. Amikor ezt teszed, a lélegzet automatikusan el fog jutni a fizikai tested minden sejtjéhez. A plejádiak ezt "Söprő Légzésnek" nevezik, mert automatikusan végigsöpör testetek minden sejtjén, és abban a pillanatban minden sejt elkezd reagálni erre a tudatos kapcsolatra általatok. Ez ugyanaz, mint a Tudatos Légzés.