top of page
Keresés

A SEJTSZINTŰ FELEMELKEDÉS MÁR ITT VAN


Christine Day által közvetítve, Plejádi Fény Beavatások


A SEJTEKKEL DOLGOZVA...


A testetek sejtek milliárdjaiból áll. Hogyan fogtok dolgozni ezekkel a sejtekkel? Ez valójában egy egyszerű folyamat. Beszéljünk arról, hogyan kezdhetitek el közvetlenül megtapasztalni a sejtekhez való kapcsolódást, és hogyan kezdhetitek el a gyógyulási folyamatotokat.


1. lépés


Nyisd meg a tudatosságodat, és ismerd el a testedben lévő összes sejt létezését. Ahogy ezt teszed, az energiád automatikusan elkezd áramlani az összes sejthez. Nem kell ezzel küzdened; csak engedd el magad, és engedd, hogy energiád természetes módon áramoljon minden egyes sejtbe. Ne feledjétek: Az egyetemes törvény az, hogy amikor a figyelmedet/tudatosságodat valamire irányítod, az energia automatikusan oda megy, ahová a figyelmedet helyezed. Tehát, ahogy tudatosságodat a sejtekhez viszed, azok elkezdik érezni a tudatos kapcsolatot veled, elkezdenek megnyílni és reagálni, elkezdenek változni! Te is elkezdesz változni!


2. lépés


Miközben ily módon tudatosan kapcsolódsz a sejtekhez, egyszerűen vegyél egy lélegzetet, a szádon keresztül befelé, majd a szádon keresztül kifelé, hagyd, hogy a kifelé irányuló légzés irányítás nélkül menjen. Egyszerűen engedd el. Amikor ezt teszed, a lélegzet automatikusan el fog jutni a fizikai tested minden sejtjéhez. A plejádiak ezt "Söprő Légzésnek" nevezik, mert automatikusan végigsöpör testetek minden sejtjén, és abban a pillanatban minden sejt elkezd reagálni erre a tudatos kapcsolatra általatok. Ez ugyanaz, mint a Tudatos Légzés.


Ne feledjétek, hogy ez a Tudatos Lélegzet két dolgot mond: "Igen, hajlandó vagyok elengedni azt, ami a sejtjeimben tart", és "Igen, hajlandó vagyok fogadni a fényemet és a gyógyulásomat a sejtjeimen keresztül".


Tehát, ami valójában történik ebből az elsöprő, Tudatos Légzésből, az az elengedés a tested összes sejtjében. A sejtek elkezdik elengedni a stresszt, a küzdelmet és a fáradtságot, ami ebben az életben és más életek során felhalmozódott a sejtekben. Ahogy ez a sűrű energia elhagyja a sejteket, lehetővé teszi, hogy fényetek új szintje jöjjön a sejtekbe. A sejtmembrán képes átalakítani az energiáját, megnyitva a sejtet a gyógyító fény befogadására. Ez aktiválja az öngyógyító energiát, és a sejtek elkezdenek regenerálódni.


Minden sejtnek van egy központi szíve, így ahogy megnyílsz a sejt felé, a szívverés vagy pulzus elkezd ébredezni. Olyan ez, mintha egy fény legkisebb pislákolását táplálnánk, és ez a fény lánggá tágul. A sejteteknek kell lennie ennek a lángnak ahhoz, hogy a gyógyulás megtörténhessen. A sejtjeidnek szeretetre van szükségük, és az Én fénye elhozza ezt a szeretetet minden sejtbe, felébresztve mindegyiket, és aktiválva mindegyiknek az egyéni tudatosságát. Egy új életerő lép be a sejtbe. Ahogy a sejtek virágzásnak indulnak, a sejtek külső membránjai átalakulnak. Ragyogóbbá válnak, és magában a membránban lágy lila fényt találunk, amit akár meg is érezhetünk vagy láthatunk.


A sejt ezen a külső membránon keresztül kapja a táplálékot, és ahogy a membrán átalakul, úgy képes nagyobb mennyiségű táplálékot felvenni. A sejtek közötti tér kitágul, lehetővé téve, hogy minden egyes sejt az Én egy-egy egyedibb aspektusát tartsa magában. A sejtek közötti tér tartja a kapcsolatot a más dimenziós aspektusaitokkal, az Én gyógyító aspektusaival. Ahogy tehát a terek megnyílnak, az öngyógyítás elve természetes módon aktiválódik bennetek.


Néha fizikai fájdalmat fogtok tapasztalni, ahogy a sűrű területek megnyílnak és elhagyják a testet. A sűrű területek távozásának felgyorsítása érdekében egyszerűen irányítsd a figyelmedet arra a helyre, ahol a fájdalom van a fizikai testben, és használd a Tudatos Légzést. Ne feledd, hogy hasznos, ha színt és/vagy formát adsz annak a területnek, ahol a fájdalmat érzed. Ezután vigyük a tudatosságunkat a formára vagy a színre, és lélegezzünk közvetlenül bele. A fájdalom abban a pillanatban intenzívebbé válhat, ami maga a testet elhagyó probléma.


Ez az utazás a sejtekkel arról szól, hogy hajlandó vagy magadat egészen más módon fogadni - hajlandó vagy megnyílni a tested ezen aspektusa előtt. Ez erőteljes, erőt adó és nagyon szép. Hihetetlen eseménynek lehetünk tanúi, az Énetek fizikai megszületésének; visszaveszitek az öngyógyításhoz szükséges hatalmatokat.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page